Categories: Outdoor

Door Max

Delen

Categories: Outdoor

door Max

Delen

Zonwerende Raamfolie Bestellen bij Twee Reclame

Op zoek naar een effectieve oplossing om je huis of kantoor koel te houden tijdens warme dagen? Bij Twee Reclame bieden we een uitgebreid assortiment zonwerende raamfolies aan die niet alleen de hitte buiten houden, maar ook beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ontdek hoe onze folies bijdragen aan jouw comfort en energiebesparing.

Diverse Soorten Zonwerende Raamfolie

Bij Twee Reclame vind je verschillende soorten raamfolies voor montage aan de buitenkant van je pand. Kies uit spiegelfolie op maat of neutrale folies in licht, medium en donker getinte varianten. Onze warmtewerende raamfolie reflecteert zonlicht, waardoor je woning of bedrijfspand merkbaar koeler blijft wanneer de zon rechtstreeks op de ramen schijnt. Naast zonwerende folies bieden we ook zonverduisterende opties.

Voordelen van Zonwerende Raamfolie

Zonwerende raamfolie biedt diverse voordelen voor jouw woon- en werkomgeving. De belangrijkste voordelen van onze folies zijn:

  • Warmtewerend: Vermindert de hitte tot wel 10 graden Celsius.
  • UV-werend: Blokkeert schadelijke UV-straling.
  • Voorkomt schitteringen: Verbetert het zicht en vermindert verblinding.
  • Eenmalige investering: Langdurige bescherming zonder terugkerende kosten.
  • Diverse tinten: Beschikbaar in verschillende kleuren voor esthetische afstemming op je gebouw.
Zonwerende Raamfolie voor Koelere Woningen

Met zonwerende raamfolie blijft je huis op warme dagen aanzienlijk koeler. Het folie fungeert als een efficiënte zonwering door warmte te reflecteren en te absorberen, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat. Onze day/night raamfolie biedt zelfs 100% zonwerend effect, waardoor het de meest effectieve keuze is voor maximale warmtewering. Kies voor een milieuvriendelijke oplossing met zonwerende raamfolie.

Werking van Zonwerend Raamfolie

Zonwerende raamfolie reguleert de hoeveelheid infraroodstraling, UV-straling en zichtbaar licht die je ramen binnenkomt. Het fungeert als een beschermend schild tegen de elementen van zonlicht, afhankelijk van het gekozen type folie. Op onze website vind je gedetailleerde specificaties van elke zonwerende folie voor een weloverwogen keuze.

Bescherming tegen UV-straling

Onze zonwerende raamfolies bieden niet alleen warmtewering, maar ook een uv-blokkerende werking tot wel 99%. Dit beschermt je interieur tegen verkleuring en schade door langdurige blootstelling aan de zon, zoals bij meubels en vloerkleden.

Hoe werkt zonwerend raamfolie?

De straling van de zon bestaat in principe uit 3 elementen. Ten eerste de infrarood straling die we voelen als warmte, ten tweede de UV straling welke niet zichtbaar is en ten derde het zichtbare licht. Wanneer de zon op een raam schijnt, functioneert het zonwerende glasfolie als een soort zonnescherm dat de ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte en licht dat door het raam komt reguleert. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Op onze site vind je bij elke zonwerings folie dan ook de specificaties.

Zonwerende folie om het UV licht buiten te houden

Zonwerende raamfolie houdt niet alleen warmte tegen, maar ook uv licht. En dat is fijn want UV stralen zorgen ervoor dat jouw meubels, zoals je bankstel en vloerkleed door de zon kunnen verkleuren. En die verkleuring kan soms heel snel gaan. De meeste zonwerende raamfolies hebben een uv-werende werking van maar liefst 99%.

Effectiviteit en Kostenbesparing

Zonwerende raamfolie is een effectieve en kostenefficiënte oplossing voor zonwering in vergelijking met airconditioning of ventilatoren. Terwijl deze systemen doorlopende operationele kosten met zich meebrengen, biedt zonwerende raamfolie een eenmalige investering die direct resultaat oplevert. Of het nu gaat om je woning, kantoor, klaslokaal of clubgebouw, zonwerende folie is een duurzame keuze voor een koeler binnenklimaat.

Met zonwerende raamfolie je huis tot 10 graden koeler

Ja, je leest het goed! Met zonwerende raamfolie kan je huis op zonnige dagen wel 10 graden koeler blijven. Het raamfolie werkt als zonwering: Het reflecteert en absorbeert warmte van de zon. Ons day/night raamfolie is zelfs 100% zonwerend en dus ook het meest effectief. Wil jij deze zomer jouw woning ook koel houden? Kies dan voor de meest milieuvriendelijke methode: Zonwerende raamfolie.

Montage van Zonwerende Raamfolie

De meeste zonwerende raamfolies dienen aan de buitenkant van je raam te worden aangebracht voor optimale prestaties, vooral bij HR+ en HR++ glas. Voor specifieke toepassingen adviseren wij een exterieure zonwerende raamfolie voor maximale warmtewering.

Zonwerend Raamfolie: Variatie en Stijl

Naast functionaliteit biedt zonwerende raamfolie ook esthetische voordelen. Kies uit een breed scala aan kleuren zoals zwart, grijs, blauw, groen, koper, brons, zilver en transparant. Zo behoud je niet alleen je uitzicht maar verbeter je ook de uitstraling van je gebouw.

Bestel Zonwerende Raamfolie Online

Bij Twee Reclame kun je zonwerende raamfolie op maat bestellen, zonder dat je hele rollen van 15 meter hoeft aan te schaffen. Door zelf de folie aan te brengen bespaar je op installatiekosten. Bestel eenvoudig via onze website en profiteer direct van een koeler en comfortabeler binnenklimaat.

Conclusie

Kies voor zonwerende raamfolie van Twee Reclame en ervaar de voordelen van een koeler pand, beschermd tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Onze folies bieden niet alleen praktische voordelen maar dragen ook bij aan energiebesparing en comfort. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom steeds meer mensen kiezen voor onze hoogwaardige zonwerende raamfolies.

Meer Informatie en Offerte

Wil je meer weten over onze zonwerende raamfolies of direct een offerte aanvragen? Bezoek onze website voor gedetailleerde productinformatie of neem contact op via telefoon. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste folie voor jouw specifieke behoeften.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs

  • Het wrappen van fietsen is een innovatieve en trendy manier om je fiets een unieke uitstraling te geven. Of je nu een nieuwe look wilt creëren, de lak van je fiets wilt beschermen of gewoon op zoek bent naar iets anders, een fietswrap biedt een veelzijdige oplossing. In dit artikel bespreken we de voordelen, het […]

  • Reclamebord voor buiten laten maken is een essentiële stap om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de aandacht van (potentiële) klanten te trekken. Met een reclamebord van Twee Reclame val je gegarandeerd op door het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid om LED-verlichting te integreren. In deze blog bespreken we de verschillende […]

  • Uw naam of logo op het gebouw laten zetten is een krachtige manier om je bedrijfsidentiteit te versterken en de zichtbaarheid van je onderneming te vergroten. Het juiste gevelontwerp trekt niet alleen de aandacht van voorbijgangers, maar maakt ook een blijvende indruk op potentiële klanten. In deze blog bespreken we de verschillende mogelijkheden, voordelen en […]

  • Denk eens aan de gevel van je bedrijfspand als een leeg canvas. Hoe kun je dat canvas gebruiken om je bedrijf te laten opvallen? Het antwoord is eenvoudig: bedrijfsnaam op de gevel laten zetten. In dit artikel gaan we je laten zien waarom het plaatsen van je bedrijfsnaam op de gevel een slimme zet is, […]