Categories: Voertuigen

Door Twee Reclame

Delen

Categories: Voertuigen

door Twee Reclame

Delen

Carwrap

Wanneer je dagelijks met voertuigreclame bezig bent kijk je onderweg met extra aandacht naar autobelettering en carwrapping. Het is leuk om te merken dat ondernemers steeds meer durven. Dat zien we ook terug in de projecten die we voor onze klanten realiseren. Dan bedoelen we bijvoorbeeld het oppervlak dat we beplakken. Het vertrouwen in de beschikbare folies is duidelijk gegroeid.

Wilt u een offerte voor het beletteren van uw auto? Deze is binnen 1 minuut aangevraagd. Klik hier voor het formulier.

Criteria voor mooie autobelettering

Ondanks het aanbod van kwaliteitsmaterialen gaat het bij autobelettering vaak nog mis. Dit heeft te maken met het ontwerp, de eigenschappen van de stickerfolie of de ondergrond. Door verkeerde keuzes komt het ontwerp niet tot zijn recht of laat de folie los. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het gaat tenslotte om de uitstraling van uw bedrijf.

Hoe heeft u langer plezier van uw voertuigreclame? In deze blog stellen we 3 belangrijke vragen:

1.     Past het ontwerp bij de vorm van uw auto?

Uw voertuig is 3D. U kunt zich voorstellen wat er gebeurt als je hier in een 2D-ontwerp geen rekening mee houdt. Dan ziet het ontwerp er op uw auto of bestelbus er heel anders uit dan op het scherm. Hetzelfde gebeurt als je een ander type auto als uitgangspunt hebt genomen.

2.    Heeft de folie de juiste specificaties?

Valt het stickerontwerp voor uw auto of bestelbus bewust over bollingen in het model heen? Dan is het belangrijk om stickerfolie te kiezen met de juiste flexibiliteit. Dit voorkomt dat het materiaal onder een te hoge spanning staat en loslaat.

3.    Is de ondergrond schoon en vetvrij?

De basis voor een geslaagde voertuigbelettering is een schone ondergrond. Hierdoor hecht het stickermateriaal veel beter. In de praktijk wordt deze factor vaak onderschat. Een goed begin is het halve werk. Zeker bij autobelettering en carwrapping.

Wat heeft u nodig voor uw autobelettering?

Heeft u plannen om uw bedrijfsauto, bestelbus of complete wagenpark van reclame te laten voorzien en wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Wij helpen u met al uw vragen. Naast een ontwerpstudio beschikken we over een eigen werkplaats.

Werkt u zelf aan een ontwerp voor autobelettering en wilt u zekerheid over de technische haalbaarheid? Wij kijken met u mee en werken samen met u aan een mooi eindresultaat voor uw klant.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs