Categories: Digital Signage

Door Twee Reclame

Delen

Categories: Digital Signage

door Twee Reclame

Delen

Verbeeldende Digital Signage

Digital Signage (narrowcasting) biedt mooie kansen om heel gerichter met uw doelgroep te communiceren. Met dynamische content op schermen in uw etalage, entree en showroom of aan uw buitengevel trekt u gegarandeerd de aandacht van (potentiële) klanten.

Hoe maakt u van Digital Signage een succes?

digital-signage

Natuurlijk is de keuze voor narrowcasting op zich geen garantie voor succes. Net als bij andere communicatiemiddelen zijn er verschillende factoren die het resultaat bepalen. Denk aan de kwaliteit van uw beeldschermen en de content die u laat zien. De grootste uitdaging is om deze fris en actueel te houden.

Content verversen

Digital Signage is ideaal om tijdelijke acties onder de aandacht te brengen. Denk aan het menu van de maand in uw restaurant of korting in de filialen van uw winkelketen. Valkuil is om de inhoud op uw schermen te laat te verversen waardoor uw aanbod niet meer actueel is. Ook bij gebrek aan afwisseling krijgt u niet de positieve aandacht die u wilt. Beelden en teksten verliezen na verloop van tijd hun kracht omdat ze simpelweg niet meer opvallen.

Om succesvol te zijn met narrowcasting is contentplanning onmisbaar

Digital Signage-software biedt de mogelijkheid om vanaf één centrale plek content klaar te zetten en in te plannen voor publicatie. Vaak zijn ook standaard templates beschikbaar waarin u tekst en beeldmateriaal kunt verwerken.

Hoe gaat u Digital Signage organiseren?

Voordat u met narrowcasting begint is het verstandig om de volgende vragen te beantwoorden:

• Wat gaat u communiceren en wanneer?
• Wie houdt de planning in de gaten?
• Wie produceert de content?

Keuzes rond de inhoud van uw boodschap hangen samen met uw marketing- en verkoopdoelstellingen. Die kan uw signbedrijf natuurlijk niet voor u maken. Het realiseren van uw plannen is een ander verhaal. Wat doet u met de uitvoerende taken? Neemt u die voor eigen rekening of werkt u liever samen? Vraag in dat geval naar de mogelijkheden bij uw signbedrijf.

Is een abonnement iets voor u?

Op basis van uw wensen stellen wij voor u een abonnement samen. Wij helpen u met templates die bij uw huisstijl passen, de opmaak van uw content en het plannen van publicaties. Door deze zaken uit te besteden haalt u meer uit Digital Signage. Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs