Categories: Voertuigen

Door Max

Delen

Categories: Voertuigen

door Max

Delen

Renault Trafic

Het wrappen van je Renault Trafic kan een wereld van verschil maken voor zowel de uitstraling als de bescherming van je bedrijfswagen. Of je nu een uniek ontwerp wilt dat je merk vertegenwoordigt of gewoon de lak van je voertuig wilt beschermen, wrappen is een uitstekende keuze. In dit uitgebreide artikel zullen we de voordelen, het proces, de ontwerpmogelijkheden en meer bespreken.

Waarom Kiezen voor een Wrap?

Het wrappen van je Renault Trafic biedt tal van voordelen. Allereerst beschermt een wrap de originele lak van je voertuig tegen krassen, steenslag en andere vormen van schade. Dit is vooral belangrijk voor bedrijfswagens die dagelijks worden gebruikt en aan zware omstandigheden worden blootgesteld. Door een wrap toe te voegen, behoudt je Trafic zijn waarde langer en ziet hij er beter uit.

Daarnaast biedt wrappen veel flexibiliteit. Als je na een paar jaar een nieuwe look wilt of je bedrijfslogo wilt updaten, kun je de wrap eenvoudig vervangen zonder de hoge kosten van een nieuwe spuitbeurt. Dit maakt het een kostenefficiënte en praktische oplossing voor bedrijven die regelmatig hun branding willen vernieuwen.

Het Proces van Wrappen

Het proces van het wrappen van je Renault Trafic begint met een grondige reiniging van het voertuig om ervoor te zorgen dat de wrap goed hecht. Vervolgens wordt de vinylfolie zorgvuldig aangebracht, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale gereedschappen om luchtbellen en oneffenheden te voorkomen. Het aanbrengen van een wrap vereist precisie en vakmanschap, daarom is het belangrijk om een ervaren professional in te schakelen.

Na het aanbrengen van de wrap moet het voertuig enkele uren drogen om te zorgen dat de folie goed hecht. Het hele proces kan doorgaans binnen één tot drie dagen worden voltooid, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van het voertuig.

Het Aanvragen van een Offerte

Voordat je besluit je Renault Trafic te laten wrappen, is het verstandig om een offerte aan te vragen. Dit geeft je een duidelijk beeld van de kosten en helpt je bij het budgetteren. Bij Twee Reclame bieden we gratis offertes aan. Je kunt eenvoudig online een formulier invullen met details over je voertuig en de gewenste wrap. Ons team neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een nauwkeurige prijsopgave te geven.

Tijdens het offertetraject kunnen we ook advies geven over het ontwerp en de materialen die het beste bij jouw behoeften passen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

Onderhoud van Je Wrap

Eenmaal aangebracht, vereist een wrap relatief weinig onderhoud. Het is echter belangrijk om enkele eenvoudige stappen te volgen om ervoor te zorgen dat de wrap in topconditie blijft. Regelmatig wassen met milde zeep en water is voldoende om vuil en stof te verwijderen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en hogedrukreinigers, omdat deze de wrap kunnen beschadigen.

Parkeer je voertuig zoveel mogelijk in de schaduw of in een garage om te voorkomen dat UV-stralen de kleuren van de wrap vervagen. Met de juiste zorg kan een wrap tot wel vijf jaar meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de omstandigheden waaraan het voertuig wordt blootgesteld.

Wrappen versus Spuiten

Een veelgestelde vraag is of het beter is om een voertuig te wrappen of te spuiten. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen. Wrappen is over het algemeen goedkoper en sneller dan spuiten. Bovendien biedt het meer flexibiliteit, aangezien een wrap gemakkelijk kan worden verwijderd of vervangen. Spuiten daarentegen biedt een permanentere oplossing, maar is duurder en tijdrovender.

Voor bedrijven die hun branding regelmatig willen updaten of seizoensgebonden campagnes willen promoten, is wrappen de beste keuze. Het biedt dezelfde bescherming als spuiten, maar met de extra voordelen van flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Conclusie

Het wrappen van je Renault Trafic is een slimme investering die zowel de uitstraling als de bescherming van je voertuig ten goede komt. Met onbeperkte ontwerpmogelijkheden en de flexibiliteit om de wrap te vervangen wanneer dat nodig is, is het een kostenefficiënte oplossing voor zowel persoonlijke als zakelijke voertuigen. Bij Twee Reclame staan we klaar om je te helpen met elk aspect van het wrappen, van ontwerp tot installatie. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe we je Renault Trafic kunnen transformeren.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs