Categories: Outdoor

Door Max

Delen

Categories: Outdoor

door Max

Delen

Verlicht reclamezuil van Mavom

Wil je dat jouw bedrijf direct opvalt bij de entree? Dan is het plaatsen van een mooie opvallende reclamezuil voor buiten wellicht wel een goed idee! Bij Twee Reclame bieden we maatwerkzuilen die volledig aan jouw eisen en wensen kunnen worden aangepast en gefabriceerd. In dit artikel bespreken we de voordelen van reclamezuilen, de mogelijkheden en de kosten die daar bij komen kijken.

Waarom een reclamezuil buiten?

Niets is frustrerender dan potentiële klanten of bezoekers die jouw bedrijf niet kunnen vinden. Met een mooie reclamezuil bij de entree of voor jouw bedrijf geef je al buiten een krachtig visitekaartje van je bedrijf af naar jou potentiële klanten. Of het nu gaat om een restaurant, productiebedrijf of een bedrijventerrein met meerdere ondernemingen, een opvallende reclamezuil zorgt ervoor dat bezoekers in één oogopslag kunnen zien welk bedrijf zich op deze locatie zich bevindt.

De opties: van ontwerp tot plaatsing

Bij Twee Reclame bieden we reclamezuilen in diverse vormen en maten, zowel verlicht als onverlichte zuilen. Of je nu kiest voor een enkelzijdige of dubbelzijdige belettering, onze zuilen worden geheel naar jouw eisen en wensen ontworpen. De kosten variëren per project en zijn afhankelijk van het type zuil, verlichtingsopties, materiaalkeuze en jouw specifieke eisen.

Vragen? Wil je vooraf een 3D-ontwerp ontvangen van onze designer? Geef dit gerust aan op het offerteformulier.

Waarom Twee Reclame?

Bij Twee Reclame hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van reclamezuilen. We nemen duurzaamheid serieus en kiezen voor CO2-neutrale materialen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Offerte aanvragen: transparantie in prijzen

Benieuwd naar de kosten voor een reclamezuil die perfect bij jouw bedrijf past? Vraag dan nu een gratis offerte aan via ons formulier of neem direct contact op via 0172 – 47 42 41. We staan klaar om je te helpen jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten!

De geschiedenis van reclamezuilen:

De geschiedenis van reclamezuilen strekt zich uit over verschillende decennia en heeft een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. De oorsprong van reclamezuilen kan worden teruggevoerd naar de vroege 20e eeuw, waar ze voor het eerst opkwamen als een innovatieve vorm van buitenreclame. In de beginjaren werden reclamezuilen voornamelijk vervaardigd uit hout en werden ze met de hand beschilderd met opvallende advertenties. Met de opkomst van technologische vooruitgang, met name in de verlichtingstechnologie, werden reclamezuilen steeds vaker uitgerust met elektrische verlichting, waardoor ze ook ’s nachts effectief waren.

In de loop der jaren hebben reclamezuilen zich aangepast aan veranderende designtrends en technologische ontwikkelingen. Van de eenvoudige handgeschilderde borden zijn ze geëvolueerd naar complexe structuren met moderne materialen en digitale displays. Tegenwoordig spelen reclamezuilen een cruciale rol in de branding en zichtbaarheid van bedrijven, met aanpasbare ontwerpen en verlichtingsopties die de aandacht van het publiek trekken. De geschiedenis van reclamezuilen weerspiegelt niet alleen de veranderingen in reclametechnologie, maar ook de voortdurende zoektocht naar effectieve manieren om bedrijven in de schijnwerpers te zetten.

Veelgestelde vragen over reclamezuilen:

  • Wat kost een reclame zuil?

De kosten variëren per project en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Vraag een gratis offerte aan voor een nauwkeurige schatting.

  • Kan een reclamezuil verlicht worden?

Ja, je hebt de keuze tussen verlichte en onverlichte reclamezuilen. Verlichtingsopties omvatten onder andere LED-verlichting voor extra zichtbaarheid.

  • In welke vormen kunnen de zuilen gemaakt worden?

Hoewel rechthoekig het meest gangbaar is, kunnen reclamezuilen bij Twee Reclame geheel naar wens worden gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor specifieke vormen.

  • Hoe lang gaan de reclamezuilen mee?

Een reclamezuil is duurzaam en gaat vaak langer dan 10 jaar mee. Je kunt eenvoudig de folie vervangen als je huisstijl verandert.

  • Wat is de beste plek voor een reclamezuil?

Plaats de zuil op een zichtbare locatie langs de weg, bij voorkeur op eigen terrein, om maximale zichtbaarheid te garanderen.

Verlicht reclamezuil van Mavom

Verlicht reclamezuil van Mavom

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs