Wil jij net als Wecycle de aandacht trekken van jouw doelgroep op een evenement of beurs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wecycle staat elk jaar in het voor- en najaar op verschillende beurzen. Zij voeren campagnes om de inzameling en recycling van apparaten, lampen en batterijen te stimuleren. Dit doen ze door het vergroten van kennis van de Nederlanders en het versterken van “recycle” zelfvertrouwen. Aandacht trekken op een beurs of event is dus van belang.

Onze creatieve en ervaren collega’s ontwerpen en maken in goed overleg een unieke en opvallende stand tdie gegarandeerd de aandacht zal trekken van potentiële klanten.

Wij geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden we bij elke offerte een 3D-ontwerp aan, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw stand eruit zal zien voordat we aan de bouw beginnen. Dit stelt je in staat om eventuele wijzigingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat de stand perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen.

We begrijpen dat het plannen en bouwen van een stand een complex proces kan zijn. Daarom nemen we graag al het werk uit handen, van concept tot realisatie. Met onze service zorgen we ervoor dat jouw standproject vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het aantrekken van nieuwe klanten en het bereiken van jouw doelen.