Elk jaar mogen wij de showroom van Electrolux voorzien van nieuwe visuals. We maken hierbij gebruik van LED verlichte textielframes, full color prints op de meubels en (verlichte) borden.

Textieldoeken:
Op textieldoeken kunnen wij het beeld weergaloos weergeven. Wij maken fullcolour prints van zeer hoge kwaliteit in dit geval op samba backlit. Daarnaast zijn deze textielframes voorzien van LED verlichting. Het resultaat is indrukwekkend mooi. De saaie wand hebben we omgetoverd in een inspirerende omgeving en steelt de show in de showroom.

Full color print:
We hebben meerdere meubels voorzien van een full color print zodat deze een juiste sfeer in de showroom geven. Geen saaie wanden en meubels meer.

Borden:
Hiermee kan je goed aanduiden wat zich in de ruimte afspeelt. Deze worden kunnen we helemaal naar wens opmaken. Eveneens verlichte borden als een eye-cather in een ruimte.

  • Textielframes met LED-verlichting
  • Verlichting in de showroom van AEG 2023
  • Full color prints op de muur
  • Full color print in de showroom van AEG 2023
  • LED-verlichting bij de textielframes

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen op de beurs? Wij helpen je met je standbouw. Of je nu kiest voor LED frames, full color prints of textieldoeken, wij hebben het allemaal!

Vul het contactformulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.