Soms draait het niet om gezien worden, maar juist om opgaan in de omgeving 💫

Het Project

Onlangs kregen we de unieke opdracht om kasten te laten opgaan in het straatbeeld. De uitdaging was om ze zo onopvallend mogelijk te maken, zodat ze niet zouden afleiden van hun omgeving. Met een creatieve aanpak en oog voor detail hebben we deze opdracht met succes uitgevoerd.

Het Ontwerp

De kasten bevinden zich tegen een stenen muur, en het was belangrijk dat ze volledig samensmelten met de achtergrond. We hebben ervoor gekozen om een wrap te gebruiken die perfect de textuur en het patroon van de stenen muur nabootst. Dit vereiste precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat elk detail klopte.

Het Proces

Het proces begon met een grondige analyse van de stenen muur. We hebben foto’s en metingen gemaakt om een exacte replica van de muur te creëren. Vervolgens werd de wrap op maat gemaakt en zorgvuldig aangebracht op de kasten. Het resultaat is verbluffend: de kasten zijn vrijwel onzichtbaar geworden en gaan volledig op in het straatbeeld.

Resultaat

Dankzij de nauwkeurige uitvoering en het realistische ontwerp zijn de kasten nu praktisch onzichtbaar. Dit project toont aan dat esthetiek en functionaliteit hand in hand kunnen gaan, zelfs wanneer het doel is om iets onopvallend te maken.

Wat vinden jullie? We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Heb jij ook een project dat niet mag opvallen? Wij regelen het voor je. 🎨