Wij hebben voor Hartendief  het wrappen van een Volkswagen ID. Buzz. Hartendief is een Nederlands merk dat magische dingen ontwerpt en produceert voor magische mensen. Omdat kinderen houden van dingen die de verbeelding aanspreken, inspireren en helpen wegdromen. En zo moest ook de ID Buzz een magisch tintje krijgen.

Het Project

De Volkswagen ID. Buzz is al een opvallende verschijning op de weg, maar hij moest vooral nog magischer. Het doel van dit project is om de bus te voorzien van een volledig nieuw design dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Wrappen biedt niet alleen de mogelijkheid om het uiterlijk te veranderen, maar beschermt ook de originele lak tegen krassen en andere lichte schade.

Het Proces

Het wrappen van een voertuig is een nauwkeurig en tijdrovend proces. Eerst wordt de bus grondig gereinigd om ervoor te zorgen dat het wrapmateriaal goed hecht. Vervolgens wordt het ontwerp zorgvuldig aangebracht, waarbij elke hoek en ronding van de bus nauwkeurig wordt gevolgd. Dit vereist vakmanschap en oog voor detail.

Resultaat

Het eindresultaat is goed gelukt! De Volkswagen ID. Buzz ziet er nu magisch en dromerig uit. We kunnen niet wachten om hem op de weg te zien en de reacties van mensen te horen. Deze nieuwe look zal zeker bijdragen aan onze marketingcampagnes en de zichtbaarheid van Hartendief vergroten.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit project als wij.

 

ID Buzz wrappen voor Hartendief ID Buzz wrappen voor Hartendief ID Buzz wrappen voor Hartendief ID Buzz wrappen voor Hartendief