Gevelreclame is een van de meest opvallende en effectieve manieren om een bedrijf zichtbaar te maken. Deze maand hebben we een aantal panden te voorzien van prachtige gevelreclame, te beginnen met een mooi project voor de GBV Installatiegroep. GBV Installatiegroep, het overkoepelende bedrijf van Botermans Elektrotechniek, Safety 2 en Van Eijk Elektro, heeft ons gevraagd om hun nieuwe pand te transformeren met opvallende en stijlvolle reclame.

De bedrijven binnen GBV Installatiegroep beschikken over een brede expertise en aanzienlijke mankracht op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en brandveiligheid. Het nieuwe pand van GBV Installatiegroep straalt deze professionaliteit en veelzijdigheid uit, en het was aan ons om dit verder te versterken met passende gevelreclame.

Na gesprekken over hun wensen en verwachtingen, hebben we besloten om drie verlichte reclames te plaatsen, variërend van 2 tot 5 meter groot. Elk ontwerp is zorgvuldig uitgekozen om zowel overdag als ’s nachts indruk te maken.

Reclame 1:
Dit ontwerp bestaat uit een 75mm diep aluminium lichtbak (MB01). De zij- en onverlichte delen van de voorzijde worden in de gewenste kleur gespoten, waardoor een harmonieuze integratie met het gebouw ontstaat. De letters en vormen worden uit het aluminium gefreesd en van binnenuit voorzien van acrylaat, wat zorgt voor een subtiele maar krachtige verlichting.

De Nieuwe Gevelreclame van GBV Installatiegroep

Reclame 2:
Deze reclame is vervaardigd uit 55mm aluminium met een acrylaat voorzijde. Zowel de zij- als achterkanten zijn gespoten in een specifieke RAL kleur die aansluit bij de huisstijl van GBV Installatiegroep. De directe witte verlichting zorgt ervoor dat de naam van het bedrijf helder en duidelijk zichtbaar is, zelfs van een afstand. Het geheel wordt gemonteerd op een stevig aluminium frame dat ook in de RAL kleur is gespoten, wat zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling.

De Nieuwe Gevelreclame van GBV Installatiegroep

Reclame 3:
Het derde ontwerp is eveneens gemaakt van 55mm aluminium met een acrylaat voorzijde. Deze reclame is bijzonder vanwege de directe verlichting in meerdere kleuren, zoals weergegeven in het design. Dit zorgt voor een dynamisch en opvallend effect, vooral in de avonduren. De montage gebeurt via een aluminium frame dat, net als bij de andere reclames, in de bijpassende RAL kleur is gespoten.

De Nieuwe Gevelreclame van GBV Installatiegroep

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage, hebben wij elk aspect van dit project in eigen beheer uitgevoerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de hoogste kwaliteit konden garanderen en volledig konden voldoen aan de verwachtingen van GBV Installatiegroep.

Het resultaat is een serie van drie indrukwekkende gevelreclames die niet alleen de zichtbaarheid van GBV Installatiegroep verhogen, maar ook hun professionele en moderne uitstraling versterken. We zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar de volgende uitdaging in ons gevelreclameproject.

De Nieuwe Gevelreclame van GBV Installatiegroep