In dit project gaan we aan de slag met het personaliseren van containers met op maat gemaakte full color stickers. We bieden onze klanten een unieke en opvallende brandingsmogelijkheid, zelfs op de meest onverwachte plaatsen.

We willen de functionaliteit van containers maximaliseren door ze te transformeren tot dynamische reclame- en merkuitingen voor onze klanten.

Aanpak: We maken gebruik van hoogwaardige full color stickers die op maat zijn ontworpen om aan de unieke eisen van de klant te voldoen. Wij werken graag samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar aantrekkelijke en effectieve ontwerpen. We zullen vervolgens gebruikmaken van geavanceerde printtechnologieën om levendige en duurzame stickers te produceren die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik.

Voordelen: Door containers te beletteren met full color stickers bieden we tal van voordelen voor onze klanten, waaronder:

  1. Verbeterde merkzichtbaarheid en -herkenning: Containers fungeren als mobiele billboards, waardoor merken opvallen en hun bekendheid vergroten.
  2. Flexibiliteit en personalisatie: Elk ontwerp kan volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften en brandingrichtlijnen van de klant.
  3. Duurzaamheid: Onze stickers zijn bestand tegen slijtage, vervaging en weersinvloeden, waardoor ze een langdurige investering zijn.
  4. Kostenbesparend: In vergelijking met traditionele schilder- of reclamemethoden bieden full color stickers een kosteneffectieve oplossing voor het transformeren van containers.

 

We kijken ernaar uit om samen te werken met onze klanten om hun visie tot leven te brengen en de potentieel saaie containers om te zetten in opvallende en onvergetelijke elementen binnen hun omgeving. Met ons team van experts en ons streven naar uitmuntendheid zijn we ervan overtuigd dat dit project niet alleen succesvol zal zijn, maar ook een blijvende indruk zal achterlaten.