Over Twee Reclame

Twee Reclame toen en nu

VAN RECLAMEATELIER TWEE NAAR TWEE RECLAME

In 1986 beginnen Wim Menken en Teun de Pater in de Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn hun eigen reclameatelier. De naam was snel bedacht. De T van Teun en de W van Wim en ze waren samen, dus het werd Reclameatelier Twee. Later is die naam vereenvoudigd in Twee Reclame.

VAN PENSEEL EN VERF NAAR DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

In de begintijd draaide het puur om ambachtelijk vakmanschap. Zo werd de belettering rechtstreeks met penseel en verf op de auto aangebracht. Stickers en folies bestonden toen nog niet.

Zodra de sign technologie zijn intrede deed, schaften Teun en Wim de Graphics 4B snijcomputer aan. Daarmee waren ze echt pioniers in Nederland. Dat leverde heel veel opdrachten op. Teun en Wim lieten daarop een nieuw pand bouwen aan de J. Keplerweg in Alphen aan den Rijn, dat in 1997 werd betrokken.

MET LED VERLICHTING ZET TWEE RECLAME JE IN DE SPOTLIGHTS

Inmiddels doet Twee Reclame praktisch alles op het gebied van reclame en signing. Het bedrijf pakt en plakt projecten op van ontwerp tot realisatie.

Denk daarbij niet alleen aan auto- en busbelettering, maar ook aan carwrapping. Aan zakelijk interieur, standbouw, gevelreclame, stickers, raamfolies, digital signage, bewegwijzering, reclamezuilen, spandoeken en vlaggen.

Daarnaast is Twee Reclame expert in lichtreclame. Daarbij zet het je bedrijf, product of dienst met LED verlichting in de spotlights.

Wat we doen?

Kozijnen wrappen
Kozijnen wrappen

WIJ BRENGEN JE NOG BETER IN BEELD BIJ JE DOELGROEP

Mooie dingen maken. Oplossingen bieden die gezien mogen worden. Dat doen we bij Twee Reclame al meer dan 30 jaar. Ons doel? Ondernemers helpen om de zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten en een professionele uitstraling te creëren.

Hoe wil je in beeld komen bij je doelgroep? Wij denken graag met mee over je visuele en tekstuele communicatie en maken je wensen concreet.

WIJ KUNNEN JE ALLES OP HET GEBIED VAN SIGNING LEVEREN

Met ons brede aanbod kunnen we alles op het gebied van signing voor je verzorgen. Van stickers, vlaggen en autobelettering tot de aankleding van je kantoorruimte en complete standbouw. Ga voor een overzicht naar onze diensten en producten.

Goed om te weten: wij ontwerpen, produceren én monteren alle uitingen in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

Onze klanten nog succesvoller maken

Sinds 1 januari 2021 heeft Juliën de Pater het stokje overgenomen van zijn vader, die nog steeds actief is in het bedrijf.

“Eigenlijk verandert er niks. Wij willen onze klanten nog succesvoller maken. Dat is altijd al het doel van ons bedrijf geweest. En dat is nog steeds onze missie.

Wij willen er op een creatieve manier voor zorgen dat onze opdrachtgevers op een positieve manier opvallen. Bijvoorbeeld met een onderscheidende huisstijl op hun bus en bedrijfskleding. Want je hebt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Als wij zorgen voor de juiste uitstraling, levert dat onze opdrachtgevers meer business op.”

– Juliën de Pater | Directeur Twee Reclame

Julien de Pater
Snijmachine

Onze werkwijze

EERST INVENTARISEREN, DAN CREËREN

Wellicht heb je al precies voor ogen hoe de uiting er uit moet komen te zien. Maar je kunt de ontwikkeling van de uiting ook volledig aan ons overlaten. Wij komen graag naar je toe om de werkzaamheden door te spreken.

Op basis hiervan maken we één of meerdere ontwerpen en ontvang je een passende prijsopgave. Dan doen we voor zzp’ers tot multinationals!

SOMS WIL JE RAZENDSNEL INHAKEN OP DE ACTUALITEIT.

Je wilt vliegensvlug een actie inplannen. Of je wilt op het laatste moment je beursstand een ‘boost’ geven, zodat de bezoekers je stand platlopen. Bij Twee Reclame kunnen we razendsnel schakelen.

Samen doen we er alles aan om de deadline te halen. Als het nodig is doen we een beroep op leveranciers en andere samenwerkingspartners in ons netwerk.

ONS MOTTO?

Het gaat niet om ‘kunnen’ maar ‘willen’. Dan is er veel mogelijk.

Werkzaamheden plannen we in overleg. Waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je business.

Groen in ons vak

DUURZAAMHEID NEMEN WE HEEL SERIEUS BIJ TWEE RECLAME.

Zo kiezen we bij het selecteren en verwerken van materialen zoveel mogelijk voor CO2-neutrale producten. Denk aan ecologische inkt op waterbasis, FSC-gecertificeerd papier en pvc-vrije folies en pvc vrij behang.

We zoeken actief naar duurzame oplossingen en leveranciers die onze ambitie delen. Ons doel is om al in 2025 klimaatneutraal te opereren. Als het om onze duurzaamheidsprestaties gaat zijn we kritisch. We laten in kaart brengen wat onze totale CO2-uitstoot is en onderzoeken mogelijkheden om deze te voorkomen of te compenseren.

WELKE KLEUREN JE OOK KIEST, WIJ MAKEN JE BEDRIJF GROENER

Wil je weten wie er allemaal bij het team van TweeReclame hoort? Bekijk ze op de pagina ‘Ons Team’.