Categories: Voertuigen

Door Max

Delen

Categories: Voertuigen

door Max

Delen

Mercedes Vito Laten Wrappen of Bestickeren

Een Mercedes Vito wrappen of bestickeren biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu je bedrijfsimago wilt versterken, je voertuig wilt beschermen tegen krassen en vuil, of gewoon een unieke look wilt creëren, bij Twee Reclame ben je aan het juiste adres. In deze uitgebreide blog bespreken we alles wat je moet weten over het wrappen of bestickeren van je Mercedes Vito, inclusief de voordelen, mogelijkheden en kosten.

Wat is Wrappen?

Wrappen is het proces waarbij een vinylfolie over de carrosserie van een voertuig wordt aangebracht. Deze folie kan in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen komen, waardoor het mogelijk is om je Mercedes Vito een geheel nieuwe uitstraling te geven. Een wrap beschermt ook de originele lak tegen krassen, steenslag en andere vormen van slijtage.

De Voordelen van het Wrappen van een Mercedes Vito

Bescherming van de Lak

Een wrap beschermt de originele lak van je Mercedes Vito tegen krassen, UV-straling en weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat de lak in goede staat blijft, wat de restwaarde van de wagen verhoogt.

Kostenbesparend

In vergelijking met het overspuiten van een voertuig is wrappen vaak een goedkopere oplossing. Bovendien kan de wrap eenvoudig worden verwijderd zonder de onderliggende lak te beschadigen.

Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Mocht je van kleur of ontwerp willen veranderen, dan kan dit snel en eenvoudig door de wrap te vervangen. Dit biedt veel flexibiliteit, zeker voor bedrijven die hun branding willen aanpassen.

Reclame Mogelijkheden

Een gewrapte Mercedes Vito fungeert als een rijdend reclamebord. Door je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op de wagen te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Professionele Uitstraling

Een goed gewrapte Mercedes Vito ziet er professioneel uit en straalt kwaliteit uit. Dit kan het imago van je bedrijf versterken.

Wrappen vs. Bestickeren

Bij Twee Reclame bieden we zowel wrappen als bestickeren aan. Maar wat is het verschil tussen deze twee methoden?

Wrappen

 • Volledige Dekking: Wrappen biedt de mogelijkheid om de volledige carrosserie van de Mercedes Vito te bedekken. Dit kan met één kleur, een patroon of een complex design.
 • Bescherming: Een wrap biedt uitgebreide bescherming tegen krassen en steenslag.
 • Duurzaamheid: Wraps kunnen jaren meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van de folie en het onderhoud.

Bestickeren

 • Gedeeltelijke Dekking: Bestickeren omvat vaak specifieke delen van de auto, zoals deuren, motorkap of achterklep.
 • Flexibiliteit: Bestickeren is ideaal voor tijdelijke promoties of branding, omdat stickers eenvoudiger te verwijderen en te vervangen zijn.
 • Kosten: Bestickeren kan goedkoper zijn dan een volledige wrap, afhankelijk van het ontwerp en de omvang van het project.

Mogelijkheden bij Twee Reclame

Bij Twee Reclame zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om het wrappen of bestickeren van je Mercedes Vito. Hier zijn enkele populaire opties:

Two-Tone Wrappen

Een two-tone wrap is een stijl waarbij twee complementaire kleuren worden gebruikt om verschillende delen van de auto te accentueren, zoals het dak, de motorkap of de zijpanelen. Dit kan een subtiele en toch opvallende look creëren voor je Mercedes Vito.

Full-Color Wrappen

Met een full-color wrap kun je de hele carrosserie van je Mercedes Vito bedekken met een levendig, gepersonaliseerd ontwerp. Dit is ideaal voor het creëren van een unieke en opvallende uitstraling die echt de aandacht trekt.

Matte, Glanzend of Satijn

Naast kleurkeuzes kun je ook kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals mat, glanzend of satijn. Elke afwerking heeft zijn eigen unieke uitstraling en kan het uiterlijk van je Mercedes Vito drastisch veranderen.

Bestickering en Logo’s

Naast het wrappen van de carrosserie, kun je ook overwegen om je Mercedes Vito te voorzien van alleen bestickering, zoals bedrijfslogo’s, contactgegevens of marketingboodschappen. Dit maakt van je voertuig een krachtig marketinginstrument.

Offerte Aanvragen

Bij Twee Reclame kun je eenvoudig een gratis offerte aanvragen voor het wrappen of bestickeren van je Mercedes Vito. Dit geeft je inzicht in de kosten en mogelijkheden, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Voor een offerte op maat, voeg je het volgende toe aan je aanvraag:

 • Kenteken van het voertuig
 • Gewenste kleur of ontwerp
 • Eventuele extra diensten

Kosten van het Wrappen van een Mercedes Vito

De kosten voor het wrappen van een Mercedes Vito variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type wrap, de grootte van het voertuig en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen beginnen de prijzen bij ongeveer €1.500 voor een basiswrap. Als je ook aanvullende diensten wilt, zoals ontchromen of speciale afwerkingen, kunnen de kosten iets oplopen

Het is belangrijk om te bedenken dat een wrap een eenmalige investering is, maar je zult jarenlang profiteren van de voordelen. Een gewrapte Mercedes Vito fungeert jarenlang als rijdend reclamebord, wat de zichtbaarheid en merkidentiteit vergroot.

Wrappen bij Twee Reclame biedt diverse voordelen:

 • Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij gebruiken alleen hoogwaardige folies die lang meegaan en je voertuig optimaal beschermen.
 • Eigen Ontwerpstudio: Ons team van professionele ontwerpers staat klaar om je te helpen bij het creëren van een uniek en opvallend ontwerp.
 • Ervaring en Expertise: Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche weten we precies hoe we jouw Mercedes Vito perfect kunnen wrappen of bestickeren.
 • Duurzaamheid: We nemen duurzaamheid serieus en gebruiken zoveel mogelijk CO2-neutrale materialen.

Overige Diensten bij Twee Reclame

Naast het wrappen en bestickeren van voertuigen, biedt Twee Reclame een breed scala aan andere diensten:

 • Interieurfolies: Geef je interieur een nieuwe look met onze hoogwaardige interieurfolies.
 • Gevelreclame: Trek de aandacht met opvallende gevelreclame voor je bedrijfspand.
 • Raamfolies: Verbeter de privacy en energie-efficiëntie van je gebouw met onze diverse raamfolie-oplossingen.
 • Standbouw: Maak indruk op beurzen en evenementen met professionele stands en displays.

Conclusie

Het wrappen of bestickeren van je Mercedes Vito biedt talloze voordelen, van bescherming en kostenbesparing tot flexibele marketingmogelijkheden. Bij Twee Reclame ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionele service. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek wat wij voor jou en je Mercedes Vito kunnen betekenen.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs