Categories: Voertuigen

Door Max

Delen

Categories: Voertuigen

door Max

Delen

MercedesSprinter1

Wil je jouw Mercedes Sprinter een nieuwe uitstraling geven of optimaal benutten als reclamevoertuig? Bij Twee Reclame ben je aan het juiste adres voor professioneel wrappen en bestickeren. Met vele jaren ervaring in de autobranche en in het wrappen van voertuigen, bieden wij hoogwaardige diensten die je verwachtingen zullen overtreffen. Lees verder om alles te weten te komen over het wrappen en bestickeren van je Mercedes Sprinter, inclusief de voordelen, het proces, designmogelijkheden, en hoe je een gratis offerte kunt aanvragen.

Voordelen van Wrappen of Bestickeren

Bescherming van de Lak

Een van de belangrijkste voordelen van het wrappen of bestickeren van je Mercedes Sprinter is de bescherming van de originele lak. De wrap of stickers dienen als een beschermende laag tegen vuil, steenslag, krassen en weersinvloeden. Hierdoor blijft de lak in topconditie en hoeft deze minder vaak gerepareerd of opnieuw gespoten te worden. Dit bespaart je niet alleen geld op lange termijn, maar verhoogt ook de restwaarde van je voertuig.

Unieke Uiterlijk en Reclame

Een gewrapte Mercedes Sprinter valt op in het verkeer en biedt een unieke kans om je bedrijf te promoten. Met meer dan 100 kleuren en diverse afwerkingen zoals glans, mat, satijn en carbonvezel, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen voor een full wrap met opvallende graphics en bedrijfslogo’s, of simpelweg je contactgegevens en logo op de auto laten aanbrengen. Een wrapp zorgt ervoor dat jouw Sprinter echt opvalt en helpt je om effectief reclame te maken terwijl je onderweg bent.

Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Een ander groot voordeel van een wrap is de flexibiliteit. Als je ooit besluit dat je een nieuw ontwerp wilt of je bedrijfslogo wilt bijwerken, kan de wrap eenvoudig worden verwijderd en vervangen zonder de originele lak te beschadigen. Dit is een veel kostenefficiëntere optie dan het opnieuw laten spuiten van de auto.

Het Wrappen van een Mercedes Sprinter: Het Proces

Voorbereiding

Voordat we beginnen met het wrappen van je Mercedes Sprinter, wordt de auto grondig gereinigd om ervoor te zorgen dat de wrap goed kan hechten. Alle vuil en onzuiverheden worden verwijderd zodat de folie strak en zonder luchtbellen kan worden aangebracht.

Aanbrengen van de Wrap

De volgende stap is het aanbrengen van de folie. Dit gebeurt zeer zorgvuldig en precies om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of rimpels ontstaan. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat de wrap perfect aansluit op de contouren van je voertuig voor een naadloze afwerking.

Nabehandeling

Na het aanbrengen van de wrap wordt het voertuig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles goed zit en er geen onregelmatigheden zijn. We geven het voertuig ook een laatste poetsbeurt zodat het er als nieuw uitziet.

Designmogelijkheden

Bij Twee Reclame begrijpen we dat elk bedrijf en elke persoon unieke wensen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpoplossingen voor je Mercedes Sprinter. Of je nu een eenvoudig ontwerp wilt met je logo en contactgegevens of een volledige wrap met kleurrijke en gedetailleerde graphics, wij kunnen het allemaal realiseren. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en kunnen zelfs 3D-visualisaties maken om een realistisch beeld te geven van het eindresultaat.

Gratis Offerte en Advies

Bij Twee Reclame bieden we gratis offertes en advies aan. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel via onze website. Vul gewoon het formulier in met de details van je voertuig en je wensen, en we nemen binnen 24 uur contact met je op met een vrijblijvende prijsopgave. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste opties voor jouw Mercedes Sprinter.

Wrappen versus Bestickeren

Wrappen

Wrappen houdt in dat het voertuig volledig wordt bedekt met een dunne, zelfklevende folie. Dit biedt een naadloze afwerking en is ideaal voor het creëren van opvallende en complexe ontwerpen. Een full wrap kan je hele voertuig transformeren en biedt de beste bescherming voor de originele lak.

Bestickeren

Bestickeren daarentegen houdt in dat er individuele stickers of decals op het voertuig worden aangebracht. Dit kan een kostenefficiënte optie zijn voor eenvoudige logo’s en teksten. Bestickeren is ideaal als je slechts bepaalde delen van het voertuig wilt personaliseren zonder een volledige wrap.

Beide methoden hebben hun eigen voordelen en kunnen worden afgestemd op je budget en behoeften. Ons team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw Mercedes Sprinter.

Voordelen van Werken met Twee Reclame

Ervaring en Expertise

Met meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche en vijf jaar in het wrappen van voertuigen, ben je verzekerd van een hoogwaardig resultaat. Ons team bestaat uit getrainde professionals die elke opdracht met zorg en precisie uitvoeren.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een perfecte afwerking garanderen. Onze wraps zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan jarenlang mee zonder te vervagen of los te laten.

Klantgerichte Service

Bij Twee Reclame staat de klant centraal. We luisteren naar je wensen en denken met je mee om het beste resultaat te bereiken. Vanaf het eerste contact tot de laatste inspectie van je gewrapte voertuig, zorgen we voor een naadloze en tevreden ervaring.

Mogelijkheden voor je Mercedes Sprinter

Full Wrap

Een full wrap bedekt je hele voertuig met vinylfolie en biedt de grootste ontwerpmogelijkheden. Van opvallende kleuren en patronen tot gedetailleerde graphics, een full wrap kan je Mercedes Sprinter volledig transformeren.

Deelwrap

Als je niet het hele voertuig wilt bedekken, kun je kiezen voor een deelwrap. Dit is ideaal voor het aanbrengen van logo’s, slogans of specifieke grafische elementen op bepaalde delen van je Sprinter.

Reclamewraps

Maak van je Mercedes Sprinter een rijdend reclamebord met een reclamewrap. Dit is een effectieve manier om je merk te promoten en je bedrijfsvoertuig maximaal te benutten.

Conclusie

Het wrappen of bestickeren van je Mercedes Sprinter biedt tal van voordelen, van bescherming van de lak tot unieke ontwerpmogelijkheden en effectieve reclame. Bij Twee Reclame staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Met onze ervaring, expertise en klantgerichte aanpak zorgen we voor een resultaat dat aan al je verwachtingen voldoet.

Wil je meer weten of een gratis offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw Mercedes Sprinter kunnen betekenen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het creëren van de perfecte wrap voor jouw voertuig.

Neem contact op via onze website, bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je Mercedes Sprinter om te toveren tot een echte blikvanger op de weg.

 

MercedesSprinter1

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs