Categories: Voertuigen

Door Twee Reclame

Delen

Categories: Voertuigen

door Twee Reclame

Delen

Autowrap op locatie

Met een carwrap maak je van jouw auto een rijdende visitekaart. Carwraps zijn allemaal verschillend en daarom is de vraag ‘hoeveel kost het om je hele auto te wrappen’ moeilijk te beantwoorden. De kosten van een carwrap zijn afhankelijk van het type auto, welke delen van de auto en de specifieke wrapfolie die u wilt gebruiken. Maar er bestaat geen standaard prijskaartje voor een hoogwaardige, professionele carwrap. 

Carwrap met print Hagelen 2

De kosten voor het wrappen van je auto verschillen dus sterk per project en zijn afhankelijk van meerdere factoren:

Type auto

We rekenen per meter folie. Bij een Fiat 500 hebben we minder folie nodig dan bij een transporter busje. Hierdoor kan de prijs dus per auto verschillen ondanks dat ze dezelfde folie en design hebben. De auto kan ook een stoffe dak hebben die je niet kan wrappen, dat zie je ook weer terug in de prijs. 

De staat van de auto

Zitten er deuken, diepe krassen of roestplekken op de auto dan moeten deze eerst behandeld worden.

Het soort folie

Er zijn heel veel verschillende soorten folie om je auto mee te wrappen. Je hebt folie met een glans, matte of chrome afwerking. Misschien wil je wel een 3D reliëf op de auto of het dak in een andere kleur. De opties zijn eindeloos en de folie’s hebben allemaal een andere prijs. 

Jouw wensen

Ook hierin zijn de opties eindeloos. Wil je de grill en de dorpels mee laten wrappen dan worden de kosten vanzelfsprekend hoger. Maar als je het wrappen van deurklinken, spiegels en zelfs de bumpers en dorpels achterwege laat worden de kosten aanzienlijk minder. Niet alleen het materiaal maar ook de arbeidsuren spelen hierbij een rol. 

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken en we maken een vrijblijvende offerte voor je op. Een groot voordeel is dat onze duurzame carwrap folies de originele lak beschermen. Niet alleen tegen steenslag. Maar ook tegen lichte schaafplekken, uv-straling en andere weersinvloeden. Zo word een groot deel van de kosten ook weer terug verdiend. Twee Reclame brengt de folie professioneel aan, zodat je de auto gerust door de wasstraat kunt halen. 

Carwrap met print Hagelen 3

Wil je een vrijblijvende prijsopgave om je auto te laten wrappen? Ga dan naar onze complete pagina over auto wrappen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs