Categories: Expo

Door Twee Reclame

Delen

Categories: Expo

door Twee Reclame

Delen

Standbouw

Het thema ‘beleving’ is actueler dan ooit binnen de standbouw. Beleving draait om gevoel maar vraagt ook om concrete keuzes. Wat kunt u doen om beursbezoekers een positieve ervaring te bieden? Oftewel: hoe creëert u de juiste beleving? In deze blog staan we stil bij 5 belangrijke factoren.

1.    Uw locatie

Het maakt nogal uit waar u staat op een beurs. Vindt u een open uitstraling belangrijk? Dan is het fijn als u zo min mogelijk buren heeft. Doet u mee aan een beurs en heeft u invloed op de locatie? Laat uw standbouwer meedenken over een plek waarop uw stand zo goed mogelijk uit de verf komt.

2.    Kleur en vorm

Veel mensen denken dat beleving begint met een groot standoppervlak. Natuurlijk zorgt dit voor extra attentiewaarde maar om een aantrekkelijke uitstraling te creëren meer nodig. Door creatief gebruik van kleuren en vormen ontstaat er iets unieks.

In een beursstand voor de firma Vlasman lieten wij de V-vorm van het logo terugkomen en gebruikten wij de contrasterende kleuren uit de huisstijl. Dit zorgde voor attentiewaarde én herkenning.

3.    Bevoorrading

Verkoopt u tijdens uw beursdeelname een product? Biedt u bezoekers iets te eten en te drinken aan? Dan wilt u natuurlijk geen ‘nee’ verkopen. Zorg daarom voor een goede bevoorrading. Vraag uw standbouwer om hulp als u dit proces wilt uitbesteden. Een goed standontwerp biedt voldoende voorzieningen en ruimte om uw voorraad uit het zicht van uw bezoekers te bewaren.

4.    Standbemanning

De mensen die uw bezoekers ontvangen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ook zij maken deel uit van de totale beleving die u biedt. Wat vindt u belangrijk in de benadering van uw bezoekers? Welke mensen spreken uw doelgroep het meest aan? Het is de moeite waard om hierover na te denken wanneer u mensen inhuurt voor uw standbemanning.

5.    LED-schermen

Bewegende beelden zorgen voor extra beleving. Daarom zijn LED-schermen tegenwoordig niet meer weg te denken van de beursvloer. Huurt u beeldschermen? Via uw standbouwer is dit vaak goedkoper dan via de beursorganisatie. Informeer daarom altijd bij uw standbouwer wat de mogelijkheden zijn.

 

Staat u binnenkort op een beurs of evenement?

Hoe creëert u straks de juiste beleving? We begrijpen dat u vragen heeft over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Op basis van uw wensen maken wij een gedetailleerd standontwerp voor u. Natuurlijk helpen wij u ook met andere zaken die bijdragen aan de beleving van uw stand én het succes van uw beursdeelname.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs