Categories: Voertuigen

Door Max

Delen

Categories: Voertuigen

door Max

Delen

Ford Transit wrappen

Het wrappen van je Ford Transit is een uitstekende manier om je voertuig een nieuwe uitstraling te geven en tegelijkertijd te beschermen. Of je nu je bedrijfswagen wilt personaliseren of je merk wilt promoten, een wrap biedt talloze mogelijkheden. In dit uitgebreide artikel bespreken we de voordelen van wrappen, het proces, ontwerpmogelijkheden en meer.

De Voordelen van een Wrap

Het wrappen van je Ford Transit heeft diverse voordelen. Ten eerste biedt het een uitstekende bescherming voor de originele lak. De wrap fungeert als een barrière tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen die tijdens het dagelijks gebruik kunnen ontstaan. Dit helpt de waarde van je voertuig te behouden en zorgt ervoor dat het er langer als nieuw uitziet.

Daarnaast is wrappen een zeer flexibele oplossing. Als je na een paar jaar een nieuwe look wilt of je bedrijfslogo wilt updaten, kan de wrap eenvoudig worden vervangen. Dit maakt het een kostenefficiënte optie in vergelijking met het opnieuw spuiten van je voertuig, wat duurder en tijdrovender kan zijn.

Het Wrappen van een Ford Transit

Het wrappen van je Ford Transit begint met een grondige reiniging van het voertuig. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat de wrap goed hecht en er geen vuil of stof onder de folie terechtkomt. Vervolgens wordt de vinylfolie zorgvuldig aangebracht door ervaren professionals. Dit proces vereist precisie om luchtbellen en plooien te voorkomen.

Het aanbrengen van de wrap kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van het voertuig. Over het algemeen kan het proces binnen één tot drie dagen worden voltooid. Na het aanbrengen moet de wrap een paar uur drogen om ervoor te zorgen dat de folie goed hecht.

Designopties voor Je Wrap

Een van de grootste voordelen van het wrappen van je Ford Transit is de enorme keuze aan designopties. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen. Of je nu een matte, glanzende, satijnen of metallic afwerking wilt, er is voor ieder wat wils. Bovendien kun je een volledig gepersonaliseerd ontwerp laten maken dat perfect past bij je merk of persoonlijke stijl.

Speciale wraps, zoals chroom- of carbonvezelafwerkingen, kunnen je voertuig een unieke en luxe uitstraling geven. Bovendien kun je kiezen voor tijdelijke wraps voor seizoensgebonden campagnes of promoties, wat het een flexibele marketingtool maakt.

Gratis Offerte Aanvragen

Voordat je besluit je Ford Transit te laten wrappen, is het belangrijk om een offerte aan te vragen. Dit helpt je bij het budgetteren en geeft je een duidelijk beeld van de kosten. Bij Twee Reclame bieden we gratis offertes aan. Je kunt eenvoudig online een formulier invullen met de details van je voertuig en de gewenste wrap. Ons team neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een nauwkeurige prijsopgave te geven.

Tijdens het offertetraject geven we ook advies over het ontwerp en de materialen die het beste bij jouw behoeften passen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aan je verwachtingen voldoet.

Onderhoud en Zorg

Na het aanbrengen van de wrap is het belangrijk om enkele eenvoudige onderhoudsrichtlijnen te volgen om ervoor te zorgen dat de wrap in topconditie blijft. Regelmatig wassen met milde zeep en water is voldoende om vuil en stof te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en hogedrukreinigers, omdat deze de wrap kunnen beschadigen.

Probeer je voertuig zoveel mogelijk in de schaduw of in een garage te parkeren om te voorkomen dat UV-stralen de kleuren van de wrap vervagen. Met de juiste zorg kan een wrap tot wel vijf jaar meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de omstandigheden waaraan het voertuig wordt blootgesteld.

Wrappen versus Spuiten

Een veelgestelde vraag is of het beter is om een voertuig te wrappen of te spuiten. Beide methoden hebben hun eigen voor- en nadelen. Wrappen is meestal goedkoper en sneller dan spuiten. Bovendien biedt het meer flexibiliteit, aangezien een wrap gemakkelijk kan worden verwijderd of vervangen. Spuiten daarentegen is een permanentere oplossing, maar brengt hogere kosten en een langere verwerkingstijd met zich mee.

Voor bedrijven die regelmatig hun branding willen vernieuwen of tijdelijke promoties willen voeren, is wrappen de beste keuze. Het biedt dezelfde bescherming als spuiten, maar met de extra voordelen van flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Conclusie

Het wrappen van je Ford Transit is een slimme investering die zowel de uitstraling als de bescherming van je voertuig verbetert. Met onbeperkte ontwerpmogelijkheden en de flexibiliteit om de wrap te vervangen wanneer dat nodig is, is het een kostenefficiënte oplossing voor zowel persoonlijke als zakelijke voertuigen. Bij Twee Reclame staan we klaar om je te helpen met elk aspect van het wrappen, van ontwerp tot installatie. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe we je Ford Transit kunnen transformeren.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs