• De garantie op de folie zelf kan tot wel 10 jaar zijn. In de praktijk merken wij dat bij goed onderhoud veiligheidsfolie nog veel langer mee kan gaan.

  • Naast onze professionele gereedschappen maak je alleen gebruik van water en sop. De folie is zelfklevend en zal zich aan het glas gaan hechten nadat deze zorgvuldig is aangebracht.

  • Veiligheidsfolie heeft een aantal varianten. Ze verschillen in diktes en dus sterkte. Ook zijn er varianten beschikbaar met zonwerende eigenschappen. Wij bespreken altijd samen de wensen en mogelijkheden. Nieuwsgierig welk variante veiligheidsfolie bij jouw bedrijfspand past? Neem vrijblijvend contact op.

  • Veiligheidsfolie wordt op veel plaatsen toegepast. Doorgaans wordt veiligheidsglasfolie toegepast bij: Gebouwen met openbare ruimtes (Helpt de gevaren voor personen door versplinterd glas tegen te gaan) Panden van bedrijven (Kantoren, winkels, supermarkten, scholen en afgelegen gebouwen die gevoelig kunnen zijn voor inbraak) Vitrines (Waar waardevolle spullen zijn uitgesteld zoals juweliers, etalages van winkels en musea) […]

  • Veiligheidsfolie bestaat uit meerdere lagen met ieder een eigenschap om niet te breken en goed te hechten. Al deze lagen bij elkaar vormen een sterke en hechtende laag op het glas. Het zorgt ervoor dat de scherven en splinters van het glas dat breekt bij elkaar blijven.

  • Veiligheidsfolie is voor elk type glas beschikbaar. Van enkel glas tot met gas gevuld dubbel HR++ glas. De folies voldoen ook aan verschillende Europese veiligheidsnormen waardoor het glas ook meteen deze normen krijgt.

  • Ja, veiligheidsfolie is transparant. Doordat deze geheel doorzichtig is zie je de folie niet zitten op de ruiten. Als je veiligheidsfolie in combinatie met warmte- en zonwerende eigenschappen neemt zal deze wel een tint krijgen.

  • Veiligheidsfolie is zeer effectief. Het is ontworpen om glas te verstevigen en scherven bij elkaar te houden. Door te kiezen voor een kwalitatieve veiligheidsfolie bescherm je personen tegen scherven en glassplinters. De folie is ook zeer effectief in de voedingsindustrie met strenge veiligheidsvoorschriften en andere bedrijfsgebouwen. Bij de veiligheidsfolie kan je ook kiezen voor opties […]