• De kosten van reclamezuilen buiten verschillen per project. Factoren die invloed hebben op de prijs zijn het type reclamezuil, of deze wel of niet verlicht is, materiaalkeuze en jouw persoonlijke wensen. Wil jij de prijs van reclamezuilen voor jouw situatie weten? Vraag een gratis offerte aan bij Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn.

  • Ja! Je kunt kiezen voor verlichte of onverlichte reclamezuilen voor buiten. Een verlichte reclamezuil zorgt uiteraard voor beter zichtbaarheid wanneer het donker is. Binnen het verlichten zijn er ook weer mogelijkheden. Denk aan verlichten met LED of juist een ander type verlichting. Verlichten van een reclamezuil buiten zorgt ook voor een extra moderne en luxe […]

  • In de meeste gevallen is een reclamezuil rechthoekig. Uiteraard is een andere vorm niet uitgesloten. Twee Reclame is in staat de reclamezuil helemaal naar wens te maken. Neem gerust contact met ons op.

  • Reclamezuilen zijn maatwerk. Dat betekent veel mogelijkheden: bijvoorbeeld enkelzijdig of dubbelzijdig voorzien van belettering. De reclamezuilen worden geheel naar wens ontworpen. Wilt u vooraf een 3D ontwerp ontvangen van onze designer? Geef dit gerust aan op het offerteformulier.

  • Een reclamezuil is heel duurzaam. Een reclamezuil gaat vaak langer dan 10 jaar mee. Veranderd je huisstijl tussendoor? Dan kan je in de meeste gevallen eenvoudig de folie vervangen.

  • Doordat je een reclamezuil aan het begint van de weg plaatst, trek je aandacht van het voorbijrijdend verkeer. Je creëert dus zichtbaarheid. Daarnaast kun je je bezoekers of (potenitële) klanten ook helpen met bewegwijzering, aan te brengen op de zuil.

  • Een reclame zuil plaats je op een zichtbare plaats langs de weg. Doorgaans kiezen onze klanten voor plaatsing op de locatie waar de zuil het meest zichtbaar is voor passanten. De voorkeur gaat uit naar het plaatsen op eigen terrein.