• Naast onze professionele gereedschappen maak je alleen gebruik van water en sop. De 3M Fasara folie is zelfklevend en zal zich aan het glas gaan hechten nadat deze zorgvuldig is aangebracht.

  • De nadelen van 3M Fasara raamfolie zijn onder meer de kosten van de folie, die hoger kunnen zijn dan die van standaard raamfolies, en de noodzaak van zorgvuldige installatie om luchtbellen en rimpels te voorkomen. Bovendien kan het verwijderen van de folie moeilijker zijn dan het aanbrengen ervan, waardoor het minder geschikt is voor tijdelijke […]

  • 3M Fasara raamfolie biedt zowel privacy als stijl, door het creëren van een gevarieerd scala aan ontwerpen en patronen op glazen oppervlakken. Daarnaast regelt het ook de lichtinval, waardoor het een mooie én functionele oplossing is.

  • 3M Fasara is een hoogwaardige decoratieve raamfolie die wordt gebruikt voor privacy en esthetische doeleinden op glazen oppervlakken zoals ramen, deuren en scheidingswanden. Het biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden.