Categories: Outdoor

Door Twee Reclame

Delen

Categories: Outdoor

door Twee Reclame

Delen

Een logo aan de buitenkant van je winkel

Hoe trek je in een drukke winkelstraat vol met potentiële klanten de aandacht? Het antwoord is simpel: een logo aan de buitenkant van je winkel. In dit artikel gaan we het hebben over waarom een goed logo niet alleen mooi is, maar ook jouw zichtbaarheid en omzet kan verhogen. En wie weet, misschien ben je na het lezen wel klaar om een offerte aan te vragen voor jouw eigen sprankelende logo!

Gevelreclame geeft een eerste indruk

We weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is. Of het nu gaat om een sollicitatiegesprek, een eerste date, of – in jouw geval – een winkelbezoek. Klanten beslissen binnen enkele seconden of ze je winkel binnenstappen of niet. Een professioneel en aantrekkelijk logo kan hierbij het verschil maken. Denk maar eens aan jezelf; waar wordt jouw oog naartoe getrokken als je door een winkelstraat loopt?

Een logo aan de buitenkant van je winkel, waarom heb je het nodig?

Een logo is het gezicht van je winkel. Het is vaak het eerste wat mensen zien en onthouden. Een goed logo straalt uit wie je bent en wat je te bieden hebt. Het geeft je winkel een identiteit en zorgt ervoor dat klanten je kunnen herkennen en onthouden. Bovendien kan een goed ontworpen logo professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, wat klanten over de streep kan trekken om bij jou naar binnen te stappen.

Zichtbaarheid: laat je winkel zien!

Een logo aan de buitenkant van je winkel zorgt ervoor dat mensen je winkel kunnen vinden, zelfs in een drukke straat. Het trekt de aandacht van voorbijgangers en maakt ze nieuwsgierig naar wat je te bieden hebt. Een verlicht logo werkt daarbij extra goed, vooral ’s avonds. Hierdoor val je niet alleen overdag, maar ook na zonsondergang op. Bekijk hier voorbeelden van LED-logo’s.

Plaatsing: waar hang je je logo?

De plaatsing van je logo is minstens zo belangrijk als het logo zelf. Zorg ervoor dat het logo goed zichtbaar is vanaf de straat en niet wordt geblokkeerd door bomen, straatmeubilair of andere obstakels. Het moet op ooghoogte zijn of iets daarboven, zodat voorbijgangers het makkelijk kunnen zien. Een verlicht logo trekt natuurlijk nog meer aandacht, vooral in de avonduren.

Voorbeeld: De succesvolle bakkerij

Laten we een voorbeeld nemen: de lokale bakkerij ‘Bakker Bart’. Voorheen hadden ze alleen hun naam op de gevel staan, maar sinds ze een nieuw, opvallend en verlicht logo hebben geplaatst, is hun zichtbaarheid enorm verbeterd. Ze zagen een stijging van 20% in het aantal nieuwe klanten binnen een maand na het installeren van het nieuwe logo. Dit laat zien dat een goed logo een directe impact kan hebben op je winkel.

Klaar om te beginnen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Ben je overtuigd van de kracht van een goed logo en klaar om de volgende stap te zetten? Bij TweeReclame helpen we je graag met het ontwerpen en plaatsen van een logo dat jouw winkel doet opvallen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en zet die eerste stap naar een aantrekkelijker en professioneler winkelbeeld.

Bij TweeReclame bieden we een totaaloplossing voor jouw nieuwe logo. Wij begeleiden je van het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke montage. Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met je samen om een logo te creëren dat perfect past bij de identiteit van je winkel. Vervolgens zorgen onze montagespecialisten ervoor dat jouw logo op de juiste manier en op de beste plek wordt geïnstalleerd, zodat je maximale zichtbaarheid hebt. Geen gedoe, geen stress – wij regelen alles voor je.

Conclusie

Een logo aan de buitenkant van je winkel is veel meer dan alleen een mooi plaatje. Het is een essentieel onderdeel van je marketingstrategie en kan je zichtbaarheid en omzet aanzienlijk verhogen. Investeer in een goed ontworpen logo en zie hoe je winkel transformeert. Waar wacht je nog op? Laat je winkel stralen en trek die klanten naar binnen!

Met deze tips en inzichten ben je klaar om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen. Wacht niet langer en zet vandaag nog die eerste stap naar een opvallender en succesvoller winkelgevel!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs

  • Het wrappen van fietsen is een innovatieve en trendy manier om je fiets een unieke uitstraling te geven. Of je nu een nieuwe look wilt creëren, de lak van je fiets wilt beschermen of gewoon op zoek bent naar iets anders, een fietswrap biedt een veelzijdige oplossing. In dit artikel bespreken we de voordelen, het […]

  • Op zoek naar een effectieve oplossing om je huis of kantoor koel te houden tijdens warme dagen? Bij Twee Reclame bieden we een uitgebreid assortiment zonwerende raamfolies aan die niet alleen de hitte buiten houden, maar ook beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ontdek hoe onze folies bijdragen aan jouw comfort en energiebesparing. Diverse Soorten Zonwerende Raamfolie […]

  • Reclamebord voor buiten laten maken is een essentiële stap om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en de aandacht van (potentiële) klanten te trekken. Met een reclamebord van Twee Reclame val je gegarandeerd op door het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid om LED-verlichting te integreren. In deze blog bespreken we de verschillende […]

  • Uw naam of logo op het gebouw laten zetten is een krachtige manier om je bedrijfsidentiteit te versterken en de zichtbaarheid van je onderneming te vergroten. Het juiste gevelontwerp trekt niet alleen de aandacht van voorbijgangers, maar maakt ook een blijvende indruk op potentiële klanten. In deze blog bespreken we de verschillende mogelijkheden, voordelen en […]