Auto wrappen

Auto wrappen

Geef je auto een unieke look met carwrapping

Wil je je echt onderscheiden met je auto, bus of scooter? Laat dan je voertuig wrappen door Twee Reclame. Dit zijn de voordelen van wrappen:

  • Prijs: auto wrappen is goedkoper dan de auto in een andere lak laten spuiten.

  • Gemak: de folie is op een later moment eenvoudig weer te verwijderen zonder lijmresten.

  • Bescherming: de wrap beschermt je autolak tegen beschadigingen, zoals steenslag, krassen of hagel.

Meer over auto wrappen

Auto wrappen, in het Engels car wrappen, betekent letterlijk het inpakken, verpakken, wikkelen of omhullen van je auto. Het is een vorm van bestickering waarbij we je voertuig geheel of gedeeltelijk inpakken met carwrap folie. Met onze kwalitatieve folie kun je je auto laten wrappen in verschillende kleuren tegen een eerlijke prijs.

Je kunt ook alleen het dak of de spiegels laten laten wrappen. Speciale striping is mogelijk, net zoals bijvoorbeeld een carbon look een optie is. Je kunt kiezen voor extreme glans of een 3D reliëf. Je kunt een uniek ontwerp maken op basis van je eigen ideeën of samen met onze grafisch ontwerper. The sky is the limit.

Een groot voordeel is dat onze duurzame carwrap folies de originele lak beschermen. Niet alleen tegen steenslag. Maar ook tegen lichte schaafplekken, uv-straling en andere weersinvloeden. Twee Reclame brengt de folie professioneel aan, zodat je de auto gerust door de wasstraat kunt halen.   

De kosten voor het wrappen van je auto verschillen per project en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo verschilt het per type auto, het soort folie en jouw wensen.

Wil je meer informatie over het wrappen van jouw auto? Klik dan op de onderstaande knop.

Meer over auto wrappen

Auto wrappen, in het Engels car wrappen, betekent letterlijk het inpakken, verpakken, wikkelen of omhullen van je auto. Het is een vorm van bestickering waarbij we je voertuig geheel of gedeeltelijk inpakken met carwrap folie. Met onze kwalitatieve folie kun je je auto laten wrappen in verschillende kleuren tegen een eerlijke prijs.

Je kunt ook alleen het dak of de spiegels laten laten wrappen. Speciale striping is mogelijk, net zoals bijvoorbeeld een carbon look een optie is. Je kunt kiezen voor extreme glans of een 3D reliëf. Je kunt een uniek ontwerp maken op basis van je eigen ideeën of samen met onze grafisch ontwerper. The sky is the limit.

Een groot voordeel is dat onze duurzame carwrap folies de originele lak beschermen. Niet alleen tegen steenslag. Maar ook tegen lichte schaafplekken, uv-straling en andere weersinvloeden. Twee Reclame brengt de folie professioneel aan, zodat je de auto gerust door de wasstraat kunt halen.    

De kosten voor het wrappen van je auto verschillen per project en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo verschilt het per type auto, het soort folie en jouw wensen.

Wil je meer informatie over het wrappen van jouw auto? Klik dan op de onderstaande knop. 

Voorbeeld car wrapping bij vrachtwagen

Waarom je auto laten wrappen door Twee Reclame?

  • We ontwerpen én wrappen alles in eigen beheer en op eigen locatie. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Ons motto? Het gaat niet om ‘kunnen’ maar ‘willen’. Dan is er veel mogelijk!

Voorbeelden: car wrapping Fiat 500 & Mini

Voor van het merk Meenk, onderdeel van ‘Vliet The Candy Company’ hebben heeft Twee Reclame een aantal Mini Coopers en Fiats 500 compleet gewrapt met full color print.

Jouw auto ook gewrapt? Klik dan op onderstaande button.

Offerte aanvragen voor auto wrappen

Ben je benieuwd naar de kosten voor het wrappen van jouw bedrijfswagen of privéauto? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier. Voor een offerte op maat, voeg aan het bericht toe:

  • Kenteken van het voertuig
  • Gewenste kleur of ontwerp
julien-de-pater---twee-reclame

 

‘De Fiat trekt veel bekijks met het nieuwe uiterlijk. We hebben zelfs al mensen die gaan bellen omdat ze ons hebben zien rijden. Dus dat gaat helemaal goed!’

AutobeletteringGroene Hart Streekproducten, Sophie

Nieuwe projecten