Boot wrappen

Boot wrappen

Een unieke look voor je boot

Wil jij je boot de juiste uitstraling geven met hoogwaardige folies? Laat dan je boot wrappen door Twee Reclame:

  • Hoge kwaliteit folies
  • Maak gebruik van je eigen ontwerp of laat Twee Reclame helpen bij je ontwerp
  • Ontvang een 3D ontwerp bij je offerte

Naar de FAQ boot wrappen

Meer over boot laten wrappen

Bootwraps, ook wel boot belettering, geven jou de mogelijkheid om je boot een unieke look te geven. Je kan ervoor kiezen je gehele boot te laten wrappen of te kiezen voor een striping. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen de naam of een afbeelding/logo te laten plaatsen.

Behalve een nieuwe uitstraling biedt de folie ook een beschermende functie. Het folie beschermt de boot tegen verkleuring en aanslag. Daardoor heb je langer plezier van het uiterlijk van je boot. Ben je de wrap na een tijdje zat of wil je graag een andere kleur? Dan plaatsen we gewoon weer een nieuwe!

Twee Reclame wrapt alle soorten boten. Of je nu een sloep, visboot, speedboot of zeilboot hebt. Bij Twee Reclame ben je bij het juiste adres. Bovendien wrappen we zowel aluminium boten als polyester boten.

Je kan kiezen voor een eigen ontwerp op je boot, op basis van een voorbeeld of samen met onze grafisch ontwerper. Je kan alle kanten op met het folie en alle beschikbare kleuren.

De kosten voor het wrappen van je boot verschillen per project en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo verschilt het per type boot, het soort folie en jouw wensen.

Meer over boot laten wrappen

Bootwraps, ook wel boot belettering, geven jou de mogelijkheid om je boot een unieke look te geven. Je kan ervoor kiezen je gehele boot te laten wrappen of te kiezen voor een striping. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen de naam of een afbeelding/logo te laten plaatsen.

Behalve een nieuwe uitstraling biedt de folie ook een beschermende functie. Het folie beschermt de boot tegen verkleuring en aanslag. Daardoor heb je langer plezier van het uiterlijk van je boot. Ben je de wrap na een tijdje zat of wil je graag een andere kleur? Dan plaatsen we gewoon weer een nieuwe!

Twee Reclame wrapt alle soorten boten. Of je nu een sloep, visboot, speedboot of zeilboot hebt. Bij Twee Reclame ben je bij het juiste adres. Bovendien wrappen we zowel aluminium boten als polyester boten.

Je kan kiezen voor een eigen ontwerp op je boot, op basis van een voorbeeld of samen met onze grafisch ontwerper. Je kan alle kanten op met het folie en alle beschikbare kleuren.

De kosten voor het wrappen van je boot verschillen per project en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo verschilt het per type boot, het soort folie en jouw wensen.

Boot laten wrappen

Waarom boot laten wrappen door Twee Reclame?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Ons motto? Het gaat niet om ‘kunnen’ maar ‘willen’. Dan is er veel mogelijk!

Offerte aanvragen voor boot wrappen

Ben je benieuwd naar de kosten voor het wrappen van jouw boot? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier:

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over wrappen van een boot. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

[fusion_faq filters=”” number_posts=”-1″ post_status=”” cats_slug=”boot-wrappen” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” featured_image=”” type=”” inactive_icon=”” active_icon=”fusion-prefix-classic-check-solid” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”50px” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” boxed_mode=”yes” border_size=”1″ border_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” divider_color=”” divider_hover_color=”” title_tag=”h4″ fusion_font_family_title_font=”Montserrat” fusion_font_variant_title_font=”400″ title_font_size=”19px” title_line_height=”” title_letter_spacing=”” title_text_transform=”” title_color=”#8dc641″ icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”right” fusion_font_family_content_font=”Montserrat” fusion_font_variant_content_font=”400″ content_font_size=”19px” content_line_height=”” content_letter_spacing=”” content_text_transform=”” content_color=”#86939e” toggle_hover_accent_color=”” toggle_active_accent_color=”” /]

Nieuwe projecten