Zonwerende folie2023-08-21T11:35:29+00:00
Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie

Met zonwerende raamfolie kijk je comfortabel op je beeldscherm

Heb je last van hinderlijk zonlicht? Dan biedt zonwerende raamfolie van Twee Reclame de uitkomst:

    • Bepaal zelf hoeveel licht het folie doorlaat
    • Op binnenkant en buitenkant van de ruit te plakken
    • Het folie heeft ook een isolerende werking

Naar de FAQ Zonwerende raamfolie

Meer over zonwerende raamfolie

Met zonwerende raamfolie, ook wel UV werende folie, kijk je niet alleen comfortabeler op je beeldscherm, maar verbetert ook je zicht naar buiten toe. Je hoeft namelijk niet meer tegen de zon in te turen.

Daarnaast zorgt de isolerende werking van het folie ervoor dat je ’s zomers de warmte buiten houdt en ’s winters de warmte juist binnen. Het laten plaatsen van de zonwerende glasfolie is een stuk goedkoper dan het aanzetten van je airco of verwarming. Doordat wij gebruik maken van gecertifieerde zonwerende folies is dit ook voor monumentale panden een goede oplossing.

Een compleet overzicht van onze andere raamfolies vind je hier.

Je kan bij Twee Reclame zelf bepalen hoeveel licht de zonwerende raamfolie doorlaat en kiezen uit diverse tinten. Houdt er wel rekening mee dat deze keuzes invloed hebben op de hoeveelheid warmte die het folie doorlaat. Of we de zonwerende folie op de binnen- of buitenkant van de ruit aanbrengen, hangt af van het type glas. We adviseren je hierin graag en kijken samen welk folie het beste bij je wensen en situatie past.

Het type folie, de tint van het folie en de hoeveel licht die het folie doorlaat zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de prijs van de zonwerende raamfolie.

Meer over zonwerende raamfolie

Met zonwerende raamfolie, ook wel UV werende folie, kijk je niet alleen comfortabeler op je beeldscherm, maar verbetert ook je zicht naar buiten toe. Je hoeft namelijk niet meer tegen de zon in te turen.

Daarnaast zorgt de isolerende werking van het folie ervoor dat je ’s zomers de warmte buiten houdt en ’s winters de warmte juist binnen. Het laten plaatsen van de zonwerende glasfolie is een stuk goedkoper dan het aanzetten van je airco of verwarming. Doordat wij gebruik maken van gecertifieerde folies is dit ook voor monumentale panden een goede oplossing.

Een compleet overzicht van al onze raamfolies vind je hier.

Je kan bij Twee Reclame zelf bepalen hoeveel licht de zonwerende folie doorlaat en kiezen uit diverse tinten. Houdt er wel rekening mee dat deze keuzes invloed hebben op de hoeveelheid warmte die het folie doorlaat. Of we de folie op de binnen- of buitenkant van de ruit aanbrengen, hangt af van het type glas. We adviseren je hierin graag en kijken samen welk folie het beste bij je wensen en situatie past.

Het type folie, de tint van het folie en de hoeveel licht die het folie doorlaat zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de prijs van de zonwerende folie.

UV Folie zonwerend

Waarom kiezen voor Twee Reclame?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Offerte aanvragen voor zonwerende raamfolie

Ben je benieuwd naar de kosten van zonwerende raamfolie in jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over zonwerende raamfolies. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Hoeveel graden scheelt zonwerende raamfolie?2023-09-18T12:23:01+00:00

Een zonwerende raamfolie kan je huis of pand tot 7 graden koeler houden. Hoeveel graden dat is in jouw situatie is natuurlijk afhankelijk van de raampartij en het soort folie dat op de ramen komt. Wij adviseren u graag over de optimale warmtewering.

Wat is de levensduur van UV werende folie?2023-01-18T13:35:48+00:00

De levensduur van UV werende folie hangt onder andere af van het type folie, het soort glas, de hoeveelheid zon en de mate van onderhoud. Bij goed onderhoud gaat professioneel aangebrachte folie binnenshuis tot wel 20 jaar mee. Buitenshuis aangebrachte glasfolie kan tot wel 10 jaar meegaan.

Hoe monteer je zonwerende raamfolie?2023-08-21T11:30:12+00:00

Naast onze professionele gereedschappen maak je alleen gebruik van water en sop. De zonwerende folie is zelfklevend en zal zich aan het glas gaan hechten nadat deze zorgvuldig is aangebracht.

Is zonwerende glasfolie doorzichtig?2023-08-21T11:30:57+00:00

Wij hebben zonwerende folie van sterk spiegelend tot totaal transparant. Welke mate spiegeling je kiest is de mate zonnewarmte die je buiten houdt terwijl het licht wordt doorgelaten.

Plaats je UV werende folie binnen of buiten?2023-08-21T11:31:34+00:00

Voor de beste werking van de UV werende folie plakken wij de folie vaak aan de buitenzijde. Maar niet op alle glassoorten kan de folie op de buitenzijde geplakt worden. Wij zullen uw situatie komen bekijken om te adviseren welke folie en hoe deze het beste geplakt kan worden.

Wat kost zonwerende folie?2023-08-03T12:36:55+00:00

Het type folie, de tint van het folie en de hoeveel licht die het folie doorlaat zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de prijs van de zonwerende folie. Ben je benieuwd naar de kosten van zonwerende raamfolie in jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier.