Veiligheidsfolie2024-04-24T12:50:12+00:00
Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie op glas: een geluk bij een ongeluk

Wil je snel, eenvoudig en voordelig de veiligheid vergroten van de mensen waarvoor je verantwoordelijk bent? Dan biedt veiligheidsfolie van Twee Reclame de uitkomst:

  • Houdt de scherven op zijn plaats
  • Beschermt personeel, bezoekers en eigendommen
  • Professioneel aangebracht

Meer over veiligheidsfolie

Geluk moet je afdwingen, wordt vaak gezegd. Mocht er onverhoopt een ruit breken, dan ben je blij als je veiligheidsfolie hebt. Want scherven brengen lang niet altijd geluk. Het mooie van veiligheidsfolie is, dat het de scherven op zijn plaats houdt.

Veiligheidsfolie is één van onze glasfolies die we eigenlijk in iedere situatie aanraden. Helemaal als je bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor kinderen op een kinderdagverblijf of bewoners van een zorginstelling.

Met veiligheidsfolie voorkom je namelijk dat een glazen ruit in duizenden stukken breekt als iets of iemand ertegenaan valt. Scherven en splinters waar kinderen en bewoners zich lelijk aan kunnen verwonden. Zelfs nog dagen later, omdat er altijd nog wel een paar stukjes of splinters blijven liggen.

De kosten van veiligheidsfolie op glas verschillen per project. Zo is het afhankelijk van welk type folie je kiest en hoeveel meter folie er nodig is.

Meer over veiligheidsfolie

Geluk moet je afdwingen, wordt vaak gezegd. Mocht er onverhoopt een ruit breken, dan ben je blij als je veiligheidsfolie hebt. Want scherven brengen lang niet altijd geluk. Het mooie van veiligheidsfolie is, dat het de scherven op zijn plaats houdt.

Veiligheidsfolie is één van onze glasfolies die we eigenlijk in iedere situatie aanraden .

Helemaal wanneer je bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor kinderen op een kinderdagverblijf of bewoners van een zorginstelling.

Met veiligheidsfolie voorkom je namelijk dat een glazen ruit in duizenden stukken breekt als iemand ertegenaan valt. Scherven en splinters waar de kinderen en bewoners zich lelijk aan kunnen verwonden. Zelfs nog dagen later, omdat er altijd nog wel een paar stukjes of splinters blijven liggen.

De kosten van veiligheidsfolie op glas verschillen per project. Zo is het afhankelijk van welk type folie je kiest en hoeveel meter folie er nodig is.

Veiligheidsfolie glas

Waarom kiezen voor Twee Reclame?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Offerte aanvragen voor veiligheidsfolie

Ben je benieuwd naar de kosten van veiligheidsfolie in jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over veiligheidsfolies. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat is de levensduur van veiligheidsfolie?2024-05-01T12:46:25+00:00

De garantie op de folie zelf kan tot wel 10 jaar zijn. In de praktijk merken wij dat bij goed onderhoud veiligheidsfolie nog veel langer mee kan gaan.

Hoe monteer je veiligheidsfolie?2024-05-01T13:51:51+00:00

Naast onze professionele gereedschappen maak je alleen gebruik van water en sop. De folie is zelfklevend en zal zich aan het glas gaan hechten nadat deze zorgvuldig is aangebracht.

Welke varianten veiligheidsfolie zijn er?2024-05-01T13:44:26+00:00

Veiligheidsfolie heeft een aantal varianten. Ze verschillen in diktes en dus sterkte. Ook zijn er varianten beschikbaar met zonwerende eigenschappen.

Wij bespreken altijd samen de wensen en mogelijkheden. Nieuwsgierig welk variante veiligheidsfolie bij jouw bedrijfspand past? Neem vrijblijvend contact op.

Waar worden veiligheidsfolie voor glas veel toegepast?2024-05-01T12:55:29+00:00

Veiligheidsfolie wordt op veel plaatsen toegepast. Doorgaans wordt veiligheidsglasfolie toegepast bij:

  • Gebouwen met openbare ruimtes (Helpt de gevaren voor personen door versplinterd glas tegen te gaan)
  • Panden van bedrijven (Kantoren, winkels, supermarkten, scholen en afgelegen gebouwen die gevoelig kunnen zijn voor inbraak)
  • Vitrines (Waar waardevolle spullen zijn uitgesteld zoals juweliers, etalages van winkels en musea)
  • Foodbranche (Waar het glas aan speciale eisen en normen moet voldoen)

 

 

Hoe werkt veiligheidsfolie?2024-05-01T13:48:59+00:00

Veiligheidsfolie bestaat uit meerdere lagen met ieder een eigenschap om niet te breken en goed te hechten. Al deze lagen bij elkaar vormen een sterke en hechtende laag op het glas. Het zorgt ervoor dat de scherven en splinters van het glas dat breekt bij elkaar blijven.

Voor welk type glas is veiligheidsfolie beschikbaar?2024-05-01T12:45:28+00:00

Veiligheidsfolie is voor elk type glas beschikbaar. Van enkel glas tot met gas gevuld dubbel HR++ glas. De folies voldoen ook aan verschillende Europese veiligheidsnormen waardoor het glas ook meteen deze normen krijgt.

Is veiligheidsfolie transparant?2024-05-01T13:41:02+00:00

Ja, veiligheidsfolie is transparant. Doordat deze geheel doorzichtig is zie je de folie niet zitten op de ruiten. Als je veiligheidsfolie in combinatie met warmte- en zonwerende eigenschappen neemt zal deze wel een tint krijgen.

Hoe effectief is veiligheidsfolie?2024-05-01T13:51:33+00:00

Veiligheidsfolie is zeer effectief. Het is ontworpen om glas te verstevigen en scherven bij elkaar te houden. Door te kiezen voor een kwalitatieve veiligheidsfolie bescherm je personen tegen scherven en glassplinters. De folie is ook zeer effectief in de voedingsindustrie met strenge veiligheidsvoorschriften en andere bedrijfsgebouwen.

Bij de veiligheidsfolie kan je ook kiezen voor opties die ook inkijk voorkomen en de warmte van de zon tegenhoudt. Bovendien is het aanbrengen van een veiligheidsfolie goedkoper dan kiezen voor veiligheidsglas.