Verdikte letters2024-04-24T13:06:49+00:00
Verdikte letters

Doosletters

Doosletters om je bedrijfsnaam er écht uit te laten springen

Wil jij dat je bedrijfsnaam eruit springt? Kies dan voor doosletters, ook wel freesletters, van Twee Reclame:

  • Mooie en professionele uitstraling
  • Geheel naar wens ontworpen
  • Ook met LED-verlichting

Naar de FAQ doosletters

Meer over doosletters

Met doosletters komen je bedrijfsnaam en logo letterlijk los van de gevel. Daarmee springt je bedrijfsnaam er echt uit en val je op. Je logo op de muur kunnen we zowel verlicht als onverlicht aanbrengen. Verdikte letters zijn te plaatsen op vrijwel iedere gevel.

Wanneer je kiest voor verlichte doosletters verhoog je je zichtbaarheid nog meer. Zeker LED letters zijn duurzaam en kennen een lange levensduur.

Vanwege de verschillen in logo’s en ondergronden vraagt het plaatsen van (verlichte) doosletters om speciale aandacht.

Als specialist in outdoor & gevelreclame zien wij op locatie al snel welk type reclame passend is bij de gevel. Daarbij staan jouw wensen centraal.

Wil je weten wat er mogelijk is met je bedrijfsnaam op 3D logo op jouw muur? Neem dan contact met ons op.

Meer over doosletters

Met doosletters komen je bedrijfsnaam en logo letterlijk los van de gevel. Daarmee springt je bedrijfsnaam er echt uit en val je op. Je logo op de muur kunnen we zowel verlicht als onverlicht aanbrengen. Verdikte letters zijn te plaatsen op vrijwel iedere gevel.

Wanneer je kiest voor verlichte doosletters verhoog je je zichtbaarheid nog meer. Zeker LED letters zijn duurzaam en kennen een lange levensduur.

Omdat logo’s en ondergronden nooit hetzelfde zijn vraagt dit om speciale aandacht.

Als specialist in outdoor & gevelreclame zien wij op locatie al snel welk type reclame passend is bij de gevel. Daarbij staan jouw wensen centraal. .

Wil je weten wat er mogelijk is met je bedrijfsnaam op 3D logo op jouw muur? Neem dan contact met ons op.

Verdikte letters

Waarom kiezen voor Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Offerte aanvragen voor doosletters

Ben je benieuwd naar de kosten voor (verlichte) doosletters in jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen over verdikte letters

Dit zijn de meest gestelde vragen over verdikte letters. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat kost gevelreclame met letters of een logo?2024-05-01T13:51:23+00:00

Voor het maken van een gevelreclame kan de prijs variëren van 150 tot wel 2500 euro of meer afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Wil jij de kosten voor jouw situatie weten? Vraag een gratis offerte aan bij Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn.

Wat kost het om verdikte letters te verlichten?2024-05-01T13:51:01+00:00

De kosten voor het verlichten van verdikte letters zijn erg uiteenlopend. Een letter simpel verlichten kan al vanaf enkele honderden euro’s. Graag bekijken we jouw situatie en geven we maatwerk advies over het aanbrengen van verlichting in de verdikte letters. Vraag een gratis offerte aan bij Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn.

Wat is de levensduur van 3D letters of doosletters?2024-05-01T13:39:27+00:00

De levensduur van een doosletter en/of 3D letter is afhankelijk van de plaats waar de letters hangen. Binnen kunnen de letters er jaren lang als nieuw uitzien. Buiten hebben we te maken met allerlei weersomstandigheden die de levensduur kunnen aanpassen. Maar als de doosletters juist onderhouden worden gaan ze nog steeds jarenlang mee.  De led verlichting wordt geacht tenminste 25.000 uren mee te gaan en heeft dus ook een lange levensduur.

Kunnen doosletters op maat gemaakt worden?2024-05-01T12:49:39+00:00

We begrijpen dat uw nieuwe doosletters naadloos aan moeten sluiten bij de unieke uitstraling van uw merk. Daarom worden onze doosletters altijd op maat gemaakt.

Van welk materiaal worden doosletters gemaakt?2024-05-01T12:43:45+00:00

Doosletters worden gemaakt van aluminium. Als er verlichting in gewenst is maken we ook gebruik van acrylaat voor de lichtdoorlatende onderdelen. Wilt u uw doosletter een uniek karakter meegeven? Dan kunnen we ook doosletters leveren in koper, brons, RVS, zilver en spiegel. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Wat zijn de veelgebruikte toepassingen van verdikte letters?2024-05-01T12:36:37+00:00

De verdikte letters worden veel gebruikt om het logo op de gevel te plaatsen. Het zichtbaar maken dat jouw bedrijf in dat pand gevestigd zit.

Hebben doosletters onderhoud nodig?2024-05-01T13:43:36+00:00

Zeker LED letters zijn duurzaam en kennen een lange levensduur. Eenmaal per jaar schoonmaken zal voldoende zijn voor jarenlange plezier van jouw doosletter.

Hoe worden verdikte letters aangebracht?2024-05-01T13:47:00+00:00

Verdikte letters zijn te plaatsen op vrijwel iedere gevel. Omdat logo’s en ondergronden nooit hetzelfde zijn vraagt dit om speciale aandacht. Als specialist in outdoor & gevelreclame zien wij op locatie al snel welk type reclame passend is bij de gevel en hoe deze aangebracht moet worden.

Wat is het verschil tussen doosletters en verdikte gevelletters?2024-05-01T13:44:36+00:00

Doosletters zijn aluminum dozen in de vorm van letters. Verdikte gevelletters zijn vaak uit een stuk acrylaat, PVC geschuimd of RVS. Welk materiaal het meest geschikt is voor jouw gevelreclame zullen we samen bekijken. Neem contact met ons op.