Bewegwijzering2024-04-24T13:08:47+00:00
Voorbeeld bewegwijzeringsborden

Bewegwijzerings­borden

Met goede bewegwijzering lopen klanten zo bij je binnen

Wil je ook met goede bewegwijzeringsborden extra service bieden aan klanten, leveranciers en bezoekers? Kies dan voor de bewegwijzeringsborden van Twee Reclame:

  • Voorkom verwarring en zorg voor goede doorstroming
  • Bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten
  • Ook mogelijk met LED-verlichting

Naar de FAQ Bewegwijzeringsborden

Meer over bewegwijzeringsborden

Je wilt niet dat klanten moeten zoeken naar je bedrijf, naar de ingang of binnen de weg niet kunnen vinden. Goede bewegwijzeringsborden voor bedrijven bieden dan uitkomst.

Bewegwijzering kun je eigenlijk zien als service van de zaak. Dat begint al buiten. Bijvoorbeeld met een grote zuil, waarop duidelijk het straatnummer en het bedrijfslogo staan. Een feest van herkenning. Zo nodig kun je er zelfs verwijzingen op plaatsen voor (potentiële) klanten, leveranciers of bezoekers. Je kunt zelfs kiezen voor een LED-verlichte reclamezuil. Hiermee vestig je nog meer de aandacht op je bedrijf, zorg je voor extra uitstraling en kunnen klanten, leveranciers en bezoekers je zelfs in het donker makkelijk vinden.

Bij de entree van je pand kun je nog eens een wat kleiner naambord met het bedrijfslogo plaatsen, zodat de bezoekers weten dat ze goed zitten. Zo combineer je verschillende soorten outdoor reclame. Ook eenmaal binnen kun je verder met bewegwijzeringsborden voor je bedrijf. Of het nu binnen, buiten of een combinatie is: meer informatie voor jouw situatie is met enkele minuten aangevraagd.

Meer over bewegwijzeringsborden

Je wilt niet dat klanten moeten zoeken naar je bedrijf, naar de ingang of binnen de weg niet kunnen vinden. Goede bewegwijzeringsborden voor bedrijven bieden dan uitkomst.

Bewegwijzering kun je eigenlijk zien als service van de zaak. Dat begint al buiten. Bijvoorbeeld met een grote zuil, waarop duidelijk het straatnummer en het bedrijfslogo staan. Een feest van herkenning. Zo nodig kun je er zelfs verwijzingen op plaatsen voor (potentiële) klanten, leveranciers of bezoekers. Je kunt zelfs kiezen voor een LED-verlichte zuil. Hiermee vestig je nog meer de aandacht op je bedrijf, zorg je voor extra uitstraling en kunnen klanten, leveranciers en bezoekers je zelfs in het donker makkelijk vinden.

Bij de entree van je pand kun je nog eens een wat kleiner naambord met het bedrijfslogo plaatsen, zodat de bezoekers weten dat ze goed zitten. Zo combineer je verschillende soorten outdoor reclame. Ook eenmaal binnen kun je verder met bewegwijzering voor je bedrijf. Of het nu binnen, buiten of een combinatie is: meer informatie voor jouw situatie is met enkele minuten aangevraagd.

bewegwijzeringsbord buiten

Waarom kiezen voor Twee Reclame?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Offerte aanvragen voor bewegwijzering

Ben je benieuwd naar de kosten voor bewegwijzeringsborden voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen over bewegwijzering

Dit zijn de meest gestelde vragen over bewegwijzeringsborden. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat kost bewegwijzering voor bedrijven?2024-05-01T13:50:46+00:00

De kosten hangen sterk af van de volgende onderdelen:

  • Kies je een standaard product of ga je voor maatwerk
  • De hoeveelheid bewegwijzeringsborden
  • De grootte van de borden
  • De complexiteit van de montage

Wil je meer weten over de kosten van bewegwijzering voor jouw bedrijf? Vraag een gratis offerte aan.

Hoe lang duurt het laten maken van een bewegwijzeringsbord?2024-05-01T13:20:53+00:00

De productietijd varieert van een paar dagen tot een enkele weken. Dit hangt sterk af van het type bord, de toepassing van het bord en de hoeveelheid borden. Daarnaast neemt het ontwerp traject in de meeste gevallen ook een gedeelte van doorlooptijd in beslag.

Kan bewegwijzering buiten in het donker verlicht worden?2024-05-01T13:51:14+00:00
Ja! Je hebt diverse mogelijkheden om bewegwijzeringsborden te verlichten. Van aanlichting (belichting schijnt dan vanaf de grond) tot lichtbakken. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een aansluiting op elektriciteit aanwezig is of dat deze wordt gecreëerd.
Wat is het belang van bewegwijzeringsborden buiten?2024-05-01T12:38:12+00:00

Met bewegwijzeringsborden begint de communicatie met je klanten al voordat zij binnen zijn. Klanten, leveranciers en bezoekers weten precies waar zij zich moeten melden. Dit voorkomt frustratie. Het zorgt daarnaast voor een professionele uitstraling.

Hoeveel bewegwijzeringsborden moet ik plaatsen?2024-05-01T13:56:27+00:00

Het aantal bewegwijzeringsborden is afhankelijk van de grootte van het terrein. Het kan zijn dat één of twee borden volstaan. In sommige gevallen kunnen er tientallen borden nodig zijn. Twee Reclame kan hier vrijblijvend en professioneel advies over geven. Neem contact met ons op.

Welke kleuren moet ik kiezen bij bewegwijzeringsborden?2024-05-01T12:43:06+00:00

Ons advies is om contrasterende kleuren op de borden te gebruiken zodat de tekst duidelijk leesbaar is. Het mooiste resultaat is wanneer de vormgeving van de borden aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Elke gewenste kleur is mogelijk.