Interieurfolie2024-04-17T14:17:15+00:00
Interieurfolie

Interieurfolie

Geef een tweede leven aan je meubels, keuken of muur met interieurfolie

Laat van je standaard interieur een inspirerende omgeving maken met interieurfolie. Laat je je interieur wrappen door Twee Reclame? Dan zijn dit je voordelen:

  • Budget: je (kantoor)meubels, wanden of keuken laten wrappen met interieurfolie is goedkoper dan een volledige renovatie of nieuwe inventaris.
  • Stay in business: interieurfolie aan laten brengen is bijna geruisloos. Tijdens het wrappen kan de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan.
  • Duurzaam: vaak zijn het de ‘looks’ die hun beste tijd gehad hebben, niet de materialen. Met interieur wrap folie kies je voor duurzaamheid.

Meer over interieur wrap folie

Wil je een grote fotoprint op de muur, maar is de ondergrond niet vlak genoeg voor naadloos behang? Dan is een print op interieurfolie een mooi alternatief. Maar ook een werkblad of keuken kan je met interieurfolie makkelijk van een mooie print voorzien.

Je kan kiezen uit diverse afwerkingen waaronder linnenstructuur of bijvoorbeeld een houtnerf. Zo kan je het interieurfolie geheel naar wens afstemmen en zorgen voor eenheid in stijl en uitstraling. Meer weten? Bekijk ons interieur reclame portfolio.

Interieurfolie is een mooi alternatief voor het verven of zelfs vervangen van je meubels. Het is snel toe te passen, zonder overlast van slopen of schilderwerk. Objecten worden zo duurzaam hergebruikt, en het bespaart je ook nog is geld.

Ben je na een tijdje het folie toch weer zat en wil je een andere kleur of print? Ook dat is geen probleem. Doordat interieurfolie een zelfklevende ondergrond heeft, is deze gemakkelijk te verwijderen. Het is dus ook uitermate geschikt als tijdelijke oplossing.

En er is meer! Een andere toepassing van folie is het wrappen van je kozijnen. Dit geeft je kozijnen niet alleen een nieuwe en frisse uitstraling, maar het biedt ook bescherming. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat gewrapte kozijnen zo’n 10 tot 15 jaar meegaan. Wil je meer weten? Bekijk het project over kozijnen wrappen.

Meer over interieur wrap folie

Wil je een grote fotoprint op de muur, maar is de ondergrond niet vlak genoeg voor naadloos behang? Dan is een print op interieurfolie een mooi alternatief interieur reclame portfolio. Maar ook een werkblad, deur of keuken kan je met interieurfolie makkelijk van een mooie print voorzien.

Je kan kiezen uit diverse afwerkingen waaronder linnenstructuur of bijvoorbeeld een houtnerf. Zo kan je het interieurfolie geheel naar wens afstemmen en zorgen voor eenheid in stijl en uitstraling.

Interieurfolie is een mooi alternatief voor het verven of zelfs vervangen van je meubels. Het is snel toe te passen, zonder overlast van slopen of schilderwerk. Objecten worden zo duurzaam hergebruikt en het scheelt je ook nog is geld.

Ben je na een tijdje het folie toch weer zat en wil je een andere kleur of print? Ook dat is geen probleem. Doordat interieurfolie een zelfklevende ondergrond heeft is dit weer gemakkelijk te verwijderen. Het is dus ook uitermate geschikt als tijdelijke oplossing.

En er is meer! Een andere toepassing van folie is het wrappen van je kozijnen. Dit geeft je kozijnen niet alleen een nieuwe en frisse uitstraling, maar het biedt ook bescherming. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat gewrapte kozijnen zo’n 10 tot 15 jaar meegaan. Wil je meer weten? Lees ons project over kozijnen wrappen.

Interieurfolie kantoor

Waarom kiezen voor Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn?

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Voorbeeld interieurfolie: Vlasman

Dankzij interieurfolie horen het oude en nieuwe gedeelte helemaal bij elkaar

Hoe creëren we in het oude gedeelte van ons pand dezelfde sfeer als in de nieuwe aanbouw zonder alles te vernieuwen? Met deze vraag van de firma Vlasman gingen we aan de slag.

Door de bureaus, wanden en deuren met dezelfde interieurfolie te wrappen, bereikten we de ultieme eenheid in stijl en uitstraling.

Binnen dit restylingproject mochten we ook een wand van 140m2 bekleden met interieurfolie met fotoprint. Deze imposante wand vormt de scheiding tussen 2 bedrijfshallen van de firma Vlasman.

Wil je ook een metamorfose van je interieur realiseren?

Foto interieur folie

Offerte aanvragen voor interieurfolie

Ben je benieuwd naar de kosten van interieurfolie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over interieurfolie. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat is interieurfolie en hoe kan het mijn meubels, wanden of keuken een nieuwe uitstraling geven?2024-05-01T13:40:18+00:00

Interieurfolie is een dunne, zelfklevende film die op meubels, wanden of keukens kan worden aangebracht om ze een nieuwe kleur, patroon of textuur te geven, waardoor ze worden getransformeerd zonder volledige vervanging.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van interieurfolie voor het wrappen van meubels, wanden of keukens?2024-05-01T12:44:00+00:00

De voordelen zijn onder meer een betaalbare en snelle manier om een nieuwe look te creëren, het beschermt het oppervlak tegen krassen en slijtage, en het is eenvoudig te verwijderen zonder blijvende schade.

Welke diverse afwerkingen zijn beschikbaar voor interieurfolie, en hoe kan het de stijl en uitstraling van mijn interieur beïnvloeden?2024-05-01T13:04:38+00:00

Interieurfolie is verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals matte, glanzende, metallic, of houtnerf, die elk de stijl en uitstraling van het interieur kunnen transformeren, variërend van modern en strak tot warm en rustiek. Kom gerust een kijkje nemen in onze boeken met samples.

Hoe duurzaam is interieurfolie en op welke manieren kan het een duurzame oplossing bieden voor het vernieuwen van het interieur?2024-05-01T13:01:07+00:00

Interieurfolie is duurzaam en kan bestand zijn tegen dagelijks gebruik, waardoor het een milieuvriendelijke optie is om meubels en oppervlakken te vernieuwen zonder ze weg te gooien, wat bijdraagt aan een circulaire economie.

Zijn er specifieke toepassingen van interieurfolie, zoals het wrappen van kozijnen, en wat zijn de voordelen hiervan?2024-05-01T12:38:59+00:00

Ja, interieurfolie kan worden gebruikt voor het wrappen van kozijnen, wat een snelle en kosteneffectieve manier is om verouderde of beschadigde kozijnen te vernieuwen en ze een moderne uitstraling te geven zonder ingrijpende verbouwingen.