Full color prints2024-04-17T13:16:23+00:00
Full color prints

Full color prints

Met full color prints geef je je interieur een nieuwe uitstraling

Wil je van je bedrijfspand of kantoor een bron van inspiratie maken voor je medewerkers en/of klanten? Kies dan voor fullcolour prints van Twee Reclame:

  • Van naadloos behang tot textieldoeken
  • Maak gebruik van je eigen ontwerp of laat Twee Reclame helpen bij je ontwerp
  • Professioneel aangebracht

Meer over fullcolor prints

Heb jij een saaie witte muur of wand en ben je hier op uit gekeken? Of wil je meer sfeer creëren in jouw pand? Tover jouw bedrijfspand om tot een bron van inspiratie met full color print bedrukking. Je maakt er een fantastisch reclameobject van voor jouw bedrijf.

Zo kun je met een fullcolour print ook een complete make-over van de vergadertafel maken. De mogelijkheden bij Twee Reclame zijn eindeloos.

Wij helpen je graag met de selectie van beelden en verwerken deze in ‘printerior’ producten . Bij interieur producten heb je diverse mogelijkheden, van naadloos behang, interieurfolie tot aan textieldoeken en LED-frames.

De kosten van full colour prints verschillen per project. Zo is het afhankelijk van het type dat je kiest en ook je persoonlijke wensen. Wil je meer weten over full color prints voor in jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

Meer over fullcolor prints

Ben je uitgekeken op een saaie witte muur of wand? Of wil je er gewoon iets mee doen? Tover ‘m om in een bron van inspiratie met een grote print door full color print bedrukken. Of maak er een fantastisch reclameobject van.

Zo kun je met een fullcolour print ook een complete make-over van de vergadertafel maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij helpen je graag met de selectie van beelden en verwerken deze in ‘printerior’ producten zoals LED-frames, naadloos behang en akoestische panelen..

De kosten van full colour prints verschillen per project. Zo is het afhankelijk van het type dat je kiest en ook je persoonlijke wensen.

Full colour prints

Waarom kiezen voor Twee Reclame

  • We ontwerpen, produceren én monteren alles in eigen beheer. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

  • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Voorbeeld full color print: Alphaplan

Groei en bloei uitstralen voor Alphaplan bouwadviseurs

De bouwadviseurs van Alphaplan wilden hun kantoorruimtes snel en eenvoudig een mooiere uitstraling geven. Ze kozen voor grote fullcolour prints.
De geselecteerde beelden verwerkten we op 3 verschillende materialen:

  • Naadloos behang voor een vlakke uitstraling
  • Interieurfolie voor een roomdivider
  • 4 textielframes voor 1 muur met kolommen

Met deze toepassingen biedt Alphaplan werknemers en bezoekers een positieve beleving van de ruimte.

Wil je ook van je wand een fantastisch communicatiemedium maken? Neem contact op

Full color print Alphaplan
Voorbeeld full color print

Voorbeeld full color print: Kies je voor de Zwaan in Rotterdam of Times in New York?

Laat je fantasie de vrije loop. Met naadloos behang creëer je snel een inspirerende en sfeervolle plek om te werken en om bezoekers te ontvangen.

Voor een mooie uitstraling van het behang is een vlakke ondergrond belangrijk. Wil je zeker weten dat je muur geschikt is? Wij komen graag langs en nemen ook de maten op. Zo kan het niet misgaan. En zo nodig dragen wij ook alternatieven aan.

Offerte aanvragen voor full colour prints

Ben je benieuwd naar de kosten van Full color prints in jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over full color prints. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn full color prints en hoe kunnen ze een nieuwe uitstraling geven aan mijn bedrijfspand of kantoor?2024-04-17T13:12:45+00:00

Full color prints zijn afdrukken waarbij gedetailleerde afbeeldingen mogelijk zijn. Ze kunnen een nieuwe uitstraling geven aan je bedrijfspand of kantoor door het toevoegen van gepersonaliseerde en opvallende grafische elementen, zoals muurprints, posters, of decoratieve panelen, die de sfeer en het imago van de ruimte versterken.

Welke toepassingen biedt full color print, zoals naadloos behang, textieldoeken en meer?2024-04-17T13:04:37+00:00

Full color print biedt diverse toepassingen, zoals het creëren van naadloos behang met aangepaste ontwerpen die ruimtes transformeren, het produceren van levendige textieldoeken voor decoratieve wandbekleding of sfeervolle fotopanelen, en het bedrukken van banners voor promotionele en decoratieve doeleinden.

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken of hulp krijgen bij het ontwerp van full color prints?2024-04-17T13:00:53+00:00

Ja kan je eigen ontwerp naar ons toesturen, deze controleren wij en maken dit productie gereed. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van full color prints, kan een van onze ontwerpers je daar bij helpen.

Wat zijn de voordelen van professioneel aangebrachte full color prints voor mijn bedrijf?2024-04-17T12:53:45+00:00

Professioneel aangebrachte full color prints kunnen je bedrijf helpen om een professionele uitstraling te geven en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en bezoekers. Daarnaast kun je je merkboodschap en -identiteit effectief communiceren, waardoor de herkenbaarheid en merkloyaliteit worden vergroot.

Wat zijn de kosten van full color prints en welke factoren beïnvloeden deze kosten?2024-04-17T12:41:31+00:00

De kosten van full color prints variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de print, het gebruikte materiaal (bijv. behang, textieldoek), de printtechniek (bijv. inkjet, zeefdruk), de gewenste oplage en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen kunnen full color prints variëren van betaalbaar voor standaardformaten tot duurder voor grotere formaten op hoogwaardige materialen met complexe ontwerpen.

Zijn er specifieke technische vereisten waar ik rekening mee moet houden bij het kiezen van full color prints voor mijn interieur?2024-04-17T12:32:02+00:00

Bij het kiezen van full color prints voor je interieur is het essentieel om te letten op de resolutie van de afbeeldingen (minimaal 300 dpi) en het juiste kleurbeheer voor optimale kleurweergave op het printmateriaal.