Door Twee Reclame

Delen

door Twee Reclame

Delen

Bovenkant van de vrachtwagen wrappen

Een nieuwe vrachtwagen voorzien van een bepaalde look of een gebruikte vrachtwagen in een nieuw jasje steken kan heel erg goed met vrachtwagen wrappen. Het blijkt een zeer slimme investering te zijn voor ondernemers. Als ondernemer wil je opvallen en indruk maken, en vrachtwagen wrapping biedt precies dat. Wij leggen je graag de voordelen, kosten en mogelijkheden uit voor het wrappen van jouw vrachtwagen.

Voordelen van het wrappen van je vrachtwagen:

Door het gebruik van hoogwaardige vinyl wraps kan je jaren plezier hebben van de nieuwe look van jouw vrachtwagen. Hier leggen we een aantal voordelen uit van het wappen van je vrachtwagen.

Bescherming van originele lak

Door het wrappen van de vrachtwagen breng je als het ware een beschermende laag aan over je lak. Hierdoor blijft je originele lak mooi en beschermt tegen de gebruiken op de weg.

Goed betaalbaar

In vergelijking met het laten spuiten van de vrachtwagen id het aanbrengen van een nieuwe lak, is het wrappen in bijna alle gevallen een goedkopere oplossing.

Eenvoudig verwijderbaar

De folie is gemakkelijk en snel te verwijderen zonder schade te veroorzaken.

Creatieve vrijheid

Complexe designs kunnen eenvoudig op de vrachtwagen gewrapt worden Hierdoor heb je de mogelijkheid om echt op te vallen.

Rijdende reclame

Gewrapte vrachtwagens zijn rijdende reclamezuilen, waardoor je een enorme impact maakt op de weg, waar de vrachtwagen ook gaat.

Kosten van vrachtwagen laten wrappen

Je vrachtwagen of wagenpark laten wrappen is niet alleen een investerign in de wagen, maar ook in marketing. De eenmalige kosten wegen niet op tegen de langdurige exposure de je er voor terug krijgt. Of je vrachtwagen nu stilstaat of over de snelweg rijdt, je valt altijd op bij je doelgroep.

Bij TweeReclame uit Alphen aan den Rijn kun je je vrachtwagen laten wrappen tegen een eerlijke prijs. Met vrijwel eindeloze kleuropties kun je je voertuig naar wens aanpassen. Wij werken enkel met kwalitatieve wrap folies, waardoor je vrachtwagen zonder problemen door de wasstraat kan. Ontvang een vrijblijvende offerte om de kosten voor jouw vrachtwagen wrap te ontdekken.

Opties en mogelijkheden

Er zijn een tal van opties bij het wrappen van je vrachtwagen. Je kunt kiezen voor een geheel of gedeeltelijke matte wrap of een wrap die een 3D effect simuleert. Heeft jouw vrachtwagen al een mooie kleur? Wij bieden ook de optie aan om slechts een gedeelte van je vrachtwagen te wrappen. Met ondersteuning van onze grafische ontwerpers kunnen we jouw vrachtwagen voorzien van een uniek en persoonlijk design.

Vrachtwagen wrapping is niet alleen een esthetische keuze; het is een slimme zet voor ondernemers die willen investeren in zichtbaarheid en impact. Neem de volgende stap en ontdek de mogelijkheden van vrachtwagen wrapping bij Twee Reclame. Maak een statement op de weg en laat je vrachtwagen voor jou werken, zelfs als je stilstaat.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook op een creatieve en positieve manier opvallen? Vul het formulier in of neem contact op via 0172 – 47 42 41.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs