Categories: Outdoor, Voertuigen

Door Max

Delen

Categories: Outdoor, Voertuigen

door Max

Delen

Reclame op je bakwagen 1

Het wrappen of bestickeren van een bakwagen is een effectieve manier om je bedrijfsvoertuig te transformeren in een opvallend en rijdend reclamebord. In deze blogpost bespreken we de voordelen, mogelijkheden, kosten en andere belangrijke informatie over het wrappen en bestickeren van een bakwagen. Lees snel verder voor alle informatie die jij nodig hebt.

Waarom Een Bakwagen Wrappen of Bestickeren?

Een bakwagen biedt een groot oppervlak dat perfect is voor reclame-uitingen. Door je bakwagen te laten wrappen of bestickeren, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en trek je de aandacht van potentiële klanten, zowel onderweg als geparkeerd. Bovendien beschermt een wrap de originele lak van je voertuig tegen weersinvloeden en kleine beschadigingen.

Voordelen van Wrappen

  • Bescherming: Een wrap beschermt de originele lak tegen krassen, steenslag en UV-straling.
  • Duurzaamheid: Hoogwaardige folies gaan jarenlang mee en behouden hun kleur en glans.
  • Flexibiliteit: Folies kunnen eenvoudig worden verwijderd of vervangen zonder schade aan de onderliggende lak.
  • Kostenbesparend: Wrappen is vaak goedkoper dan het opnieuw laten spuiten van een voertuig.

Voordelen van Bestickeren:

  • Kostenefficiënt: Bestickeren is vaak goedkoper dan een volledige wrap.
  • Flexibel ontwerp: Stickers kunnen in verschillende vormen en maten worden gemaakt en geplaatst op specifieke delen van de bakwagen.
  • Snel te installeren: Stickers kunnen snel en eenvoudig worden aangebracht, waardoor je voertuig snel weer op de weg is.

Mogelijkheden bij Twee Reclame:

Bij Twee Reclame bieden we diverse opties voor het wrappen en bestickeren van bakwagens:

  • Full Wrap: Bedek de volledige bakwagen met een gepersonaliseerd ontwerp voor maximale impact.
  • Partial Wrap: Bedek slechts een deel van de bakwagen, zoals de zijkanten of achterdeuren, voor een subtieler effect.
  • Bestickering: Voeg specifieke stickers toe, zoals je bedrijfslogo, contactgegevens en marketingboodschappen.

Onze ontwerpers werken samen met jou om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen. We bieden ook ontwerpen aan bij de offerte, zodat je een duidelijk beeld hebt van het eindresultaat.

Kosten van Bakwagen Wrappen of Bestickeren:

De kosten voor het wrappen of bestickeren van een bakwagen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de bakwagen, het type folie, het ontwerp en de complexiteit van de installatie.

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw bakwagen? Vraag dan een gratis offerte aan bij Twee Reclame. Wij bieden transparante prijsopgaven en denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw voertuig.

Alle Voordelen op een Rij:

Het wrappen of bestickeren van je bakwagen biedt tal van voordelen. Naast de reeds genoemde bescherming van de originele lak en de kostenbesparingen, zorgt het voor een uniforme en professionele uitstraling van je wagenpark. Dit versterkt niet alleen je merkidentiteit, maar maakt ook een blijvende indruk op potentiële klanten. Bovendien is een gewrapte of bestickerde bakwagen makkelijk schoon te houden en eenvoudig aan te passen of te vervangen wanneer je bedrijfsboodschap verandert. Dit maakt het een flexibele en duurzame oplossing voor bedrijfsreclame.

Andere Diensten bij Twee Reclame:

Naast het wrappen en bestickeren van bakwagens biedt Twee Reclame een breed scala aan diensten om je bedrijf te helpen opvallen. Van raamfolies, zonwerende folies en anti-inbraakfolies tot bewegwijzering, reclamezuilen en LED-lichtreclame. We verzorgen ook gevelpanelen, spandoeken, raambelettering, en vlaggen & banieren. Voor het interieur bieden we full-color prints, naadloos behang, interieurfolies en textieldoeken. Of je nu op zoek bent naar digitale signage voor evenementen of standbouw voor beurzen, bij Twee Reclame hebben we meer dan 35 jaar ervaring om je project van A tot Z te ontzorgen en te realiseren.

Conclusie:

Of je nu kiest voor een volledige wrap, een gedeeltelijke wrap of bestickering, het wrappen of bestickeren van je bakwagen is een slimme investering in de zichtbaarheid en bescherming van je voertuig. Bij Twee Reclame in Alphen aan den Rijn staan we klaar om je te helpen met deskundig advies en hoogwaardige folies. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Gerelateerde blogs