Auto wrappen Alphen aan den Rijn?2024-04-19T09:19:32+00:00
Auto wrappen

Auto wrappen Alphen aan den Rijn

Dagelijks duizenden impressies met je auto? Laat dan je auto wrappen door Twee Reclame, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit zijn de voordelen van car wrappen:

 • Prijs: het wrappen van je auto is vrijwel altijd goedkoper dan de kosten van nieuwe lak.
 • Gemak: de folie die wordt gebruikt voor het auto wrappen is spoorloos te verwijderen. Goed voor de restwaarde!
 • Zichtbaarheid: jouw merk komt letterlijk in beweging met een autowrap.

Auto wrappen in Alphen aan den Rijn

Auto wrappen is een techniek die gebruik maakt van hoogwaardige vinyl wraps om het uiterlijk van een voertuig te veranderen. Het kan worden gebruikt om een unieke look te creëren, een merk te promoten of zelfs om het originele lakwerk te beschermen tegen weersinvloeden en kleine schades.

Met carwrapping val jij op

Eigenlijk zorg je dat de auto wrap het voertuig volledig of gedeeltelijk omhult. Met het wrappen van je auto val je gegarandeerd op. Een groot voordeel van car wrappen, is dat de originele lak van je auto met onze duurzame wrap folie een extra beschermlaag krijgt. Hagel, lichte krasjes, de zon die je lak vervaagt en andere invloeden die afbreuk doen aan je lak maken zo minder kans.

Kosten auto laten wrappen

Qua kosten is het wrappen van je auto zakelijk zeer interessant. De kosten voor car wrappen zijn eenmalig. Echter, in de jaren erna geniet van je honderden tot duizenden impressies per dag onder jouw doelgroep. Of de auto voorzien van een carwrap (bijvoorbeeld met logo) nu rijdt of stilstaat, mensen merken jouw voertuig op.

Bij Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn kun je je auto tegen een eerlijke prijs laten voorzien van een professionele car wrap. Vrijwel iedere kleur of kleurencombinatie is mogelijk. Tal van bedrijven (en particulieren) in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn al voorzien van een auto wrap met de hoogste kwaliteit folies (o.a. 3M folie). Ontdek met een vrijblijvende offerte wat voor jouw situatie de kosten zijn om je auto te laten wrappen.

Opties bij car wrappen

Bij het wrappen van je auto kun je kiezen uit tal van opties. Denk aan een matte wrap, een carbon wrap, speciale striping, of juist een carwrap die een 3D effect nabootst. Zet je auto in als rijdend visitekaartje óf ga voor een kleur die de dealer niet kon leveren. Onze grafisch ontwerper kan je – indien gewenst – ondersteunen bij het ontwerp en je volledig ontzorgen. De criteria waar wij altijd rekening mee houden vind je hier.

Gedeeltelijk wrappen

Laat je je auto bij ons adres in Alphen aan den Rijn wrappen? Dan is het ook mogelijk om een gedeelte van de auto te bestickeren. Voorbeelden zijn de spiegels, de motorkap of het dak. Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn werkt uitsluitend met kwalitatieve wrap folies. Dat zorgt ervoor dat je de auto gerust door de wasstraat kunt halen.

Meer informatie over auto wrappen kosten? Klik op de onderstaande knop.

Auto wrappen in Alphen aan den Rijn

Auto wrappen is een techniek die gebruik maakt van hoogwaardige vinyl wraps om het uiterlijk van een voertuig te veranderen. Het kan worden gebruikt om een unieke look te creëren, een merk te promoten of zelfs om het originele lakwerk te beschermen tegen weersinvloeden en kleine schades

Eigenlijk zorg je dat de auto wrap het voertuig volledig of gedeeltelijk omhult. Met het wrappen van je auto val je gegarandeerd op. Een groot voordeel van car wrappen, is dat de originele lak van je auto met onze duurzame wrap folie een extra beschermlaag krijgt. Hagel, lichte krasjes, de zon die je lak vervaagt en andere invloeden die afbreuk doen aan je lak maken zo minder kans.

Kosten auto laten wrappen

Qua kosten is het wrappen van je auto zakelijk zeer interessant. De kosten voor het wrappen zijn eenmalig. Echter, in de jaren erna geniet van je honderden tot duizenden impressies per dag onder jouw doelgroep. Of de auto voorzien van een carwrap (bijvoorbeeld met logo) nu rijdt of stilstaat, mensen merken jouw voertuig op.

Bij Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn kun je je auto tegen een eerlijke prijs laten voorzien van een professionele wrap. Vrijwel iedere kleur of kleurencombinatie is mogelijk. Tal van bedrijven (en particulieren) in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn al voorzien van een auto wrap met de hoogste kwaliteit folies (o.a. 3M folie). Ontdek met een vrijblijvende offerte wat voor jouw situatie de kosten zijn van een autowrap.

Opties bij carwrapping

Bij het wrappen van je auto kun je kiezen uit tal van opties. Denk aan een matte wrap, een carbon wrap, speciale striping, of juist een carwrap die een 3D effect nabootst. Zet je auto in als rijdend visitekaartje óf ga voor een kleur die de dealer niet kon leveren. Onze grafisch ontwerper kan je – indien gewenst – ondersteunen bij het ontwerp en je volledig ontzorgen. De criteria waar wij altijd rekening mee houden vind je hier.

Gedeeltelijk wrappen

Laat je je auto bij ons adres in Alphen aan den Rijn wrappen? Dan is het ook mogelijk om een gedeelte van de auto te bestickeren. Voorbeelden zijn de spiegels, de motorkap of het dak. Twee Reclame uit Alphen werkt uitsluitend met kwalitatieve wrap folies. Dat zorgt ervoor dat je de auto gerust door de wasstraat kunt halen.

Meer info over het laten wrappen van jouw voertuig? Klik op de onderstaande knop.

Voorbeeld car wrapping bij vrachtwagen

‘De Fiat trekt veel bekijks met het nieuwe uiterlijk. We hebben zelfs al mensen die gaan bellen omdat ze ons hebben zien rijden. Dus dat gaat helemaal goed!’

AutobeletteringGroene Hart Streekproducten, Sophie

Waarom je auto laten wrappen door Twee Reclame uit Alphen aan den Rijn?

 • We ontwerpen én wrappen alles in eigen beheer en op eigen locatie. Zo houden we grip op het proces en de kwaliteit van het eindproduct.

 • We nemen duurzaamheid heel serieus. Zo kiezen we bij materialen zoveel mogelijk CO2-neutrale producten

 • We hebben meer dan 35 jaar ervaring waardoor we goed met je mee kunnen denken en van A tot Z ontzorgen

Voorbeelden: Car wrapping Fiat 500 & Mini

Voor van het merk Meenk, onderdeel van ‘Vliet The Candy Company’ uit Alphen aan den Rijn heeft Twee Reclame een aantal Mini Coopers en Fiats 500 compleet gewrapt met full color print.

Deze opvallende reclame wrapping geeft de voertuigen een unieke uitstraling en zorgt voor maximale zichtbaarheid voor Meenk.

Ook je auto laten wrappen? Klik dan op onderstaande button.

Offerte aanvragen voor auto wrappen

Ben je benieuwd naar de kosten voor het wrappen van jouw bedrijfswagen of privéauto? Vraag dan een gratis offerte aan via het formulier. Voor een offerte op maat, voeg aan het bericht toe:

 • Kenteken van het voertuig
 • Gewenste kleur of ontwerp
julien-de-pater---twee-reclame

 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over aautowrappen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik mijn auto wrap laten aanpassen zoals ik wil, bijvoorbeeld met specifieke ontwerpelementen of branding?2024-05-01T12:48:39+00:00

Absoluut! Bij Twee Reclame begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpdiensten aan om aan jouw specifieke ontwerp- en brandingbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om kleuren, afbeeldingen, logo’s of tekst, onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om een autowrap te creëren die perfect past bij jouw merkidentiteit en boodschap. We streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen en een opvallende autowrap te leveren die indruk maakt op jouw klanten en voorbijgangers.

Zijn er specifieke regels of voorschriften waarmee rekening moet worden gehouden bij het wrappen van een auto?2024-05-01T13:18:06+00:00

Ja, er zijn enkele regels en voorschriften waarmee rekening moet worden gehouden bij het wrappen van een auto. Deze kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de wetgeving, maar kunnen onder meer betrekking hebben op het gebruik van reflecterende materialen voor veiligheid, het vermijden van het bedekken van essentiële verlichtings- en kentekenplaatgebieden, en het naleven van de voorschriften voor reclame op voertuigen.

Wat zijn de gebruikelijke levertijden voor het wrappen van een auto?2024-05-01T12:51:03+00:00

De levertijden voor het wrappen van een auto kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van het voertuig, de complexiteit van het ontwerp en de beschikbaarheid van materialen. Over het algemeen kan het wrapproces enkele dagen tot enkele weken in beslag nemen, afhankelijk van de specifieke situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over het wrappen van uw auto.

Hoelang gaat een autowrap gemiddeld mee voordat deze moet worden vervangen?2024-05-01T12:40:40+00:00

De gemiddelde levensduur van een autowrap kan variëren afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van de gebruikte folie, de blootstelling aan weersinvloeden en het onderhoud van de wrap. Over het algemeen kan een goed onderhouden autowrap enkele jaren meegaan voordat deze moet worden vervangen.

Wat zijn de voordelen van het wrappen van een auto?2024-05-01T12:50:42+00:00

Het wrappen van een auto biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Bescherming van de originele lak: Een autowrap fungeert als een beschermende laag voor de originele lak van de auto tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen.
 • Tijdelijkheid en verwijderbaarheid: Een autowrap is verwijderbaar, waardoor het gemakkelijk is om van ontwerp te veranderen of de originele lak te behouden wanneer dat nodig is.
 • Creatieve vrijheid: Met autowraps kun je creatief zijn met ontwerpen, kleuren en afbeeldingen om een unieke uitstraling te creëren die past bij je persoonlijke smaak of branding.
 • Tijds- en kostenefficiëntie: In vergelijking met het overspuiten van een auto, is het wrappen vaak sneller en goedkoper, terwijl het toch een vergelijkbaar indrukwekkend resultaat oplevert.